reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Trina- a chociaż wypoczełaś na urlopie? Lekarz wie co robi więc sie martw, ja też brałam antybiotyk i z dzidzia wszystko dobrze.

Na czym polega to badanie genetyczne?

Liv dobrze zrobiłaś!

Truskawcia a juz jedziesz przez Kościelec to na przeciwko szkoły średniej jest romantika tam są obiady jak u mamy. Jak mi sie gotować nie chce to idziemy tam na obiad też warto iść. A co do hamburgerów to na prawdę są zdrowe kotlety robione na miejscu i ta kapustka z koperkiem. Ale sie głodna zrobiłam.
Ale właściciel to wygląda na nie miłego.

reklama
truskawcia- jasne ze wyporzycze , przegonie jak juz zrobi swoje i pokieruje w Twoja strone heheh
trina- ja rowniez w ciazy mialam antybiotyk, i wszystko jest oki.
liv- co za nieodpowiedzialni ludzie w tej klinice...wrr. az mi sie przypomina jak ja poszlam do kliniki by zatwierdzic po badaniu ze jestem w ciazy , a doktork powiedzial ze termin usg mam za 2,5 mies bo sa kolejki, bo było na fundusz....ehhh do tej pory to sama bym sie poznala po objawach i duzym brzuchu.
trina- wspólczuje takiej podrózy

filonka, nieodpowiedzialnosc nieodpowiedzialnoscia, ale ja za to jeszcze place:dry:
ale fasola sie rusza czesto, kopie okropnie, wiec juz takiego cisnienia nie mam, ze cos moze nieteges. chcialam zobaczyc co ma miedzy nogami:-p:laugh2:

dla mnie najwazniejsze bylo zobaczyc tetno/ze to jedno/ze karczek i nosek ok

teraz co wizyte slucham serducha
w sumie uslyszenie, ze brzuszek dziecka nie rosnie nie jest mila wiadomoscia, zwlaszcza, gdy okazuje sie, ze wszystko ok, wiec co tam widza poza ogolna wiadomoscia ze ma 5 palcow, pelen zoladek, czy pecherz malo mnie interesuje poza lozyskiem
a wiadomo plec nie jest wazna, ale cieszylabym sie z chlopca, ale dziewczynke przeciez tez bede kochac:-D

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: właśniwe skasowałam sobie posta:wściekła/y::wściekła/y: głupota moja nie zna granic:-D

Lelek, dzięki Ci dobra Kobieto, ze wspomniałaś o tej natce pietruszki:tak: zaraz też polecę zrobić mały zapasik na zimę :tak:

Mmona, siostra bierze ślub 27 sierpnia :) Fajnie, ze udało Ci się kupić sukienkę i to z taką różnicą w cenie:tak: Ja miałam podobną sytuację dzisiaj, przymierzałam czarny żakiet, koszt: 120 zł. Był trochę za szeroki w ostateczności uszedłby w tłumie:-D, no ale nie zdecydowałam sie w końcu na niego... no i dobrze, bo za chwilę weszłam do innego sklepu i kupiłam ładny czarny żakiecik przeceniony ze 189 zł na 69 zł:-D:-D Achhh i dużo ładniejsszy od poprzedniego:-D

Trina, co do naszych polskich kolei:szok: SZOK:szok::szok::szok:
Powodzenia na usg i napisz koniecznie co i jak z Berbeciem :)

Marciaa, a pewnie, ze możesz :) Od razu gratuluję i życzę spokojnych pozostałych miesięcy:tak: Każda ciężarna u nas na wagę złota:-D im więcej ciążowych fluidków, tym lepiej :-D

Liv, jak to najważniejsze, zeby było jedno??? Dwójki nie przygarniesz??? :-p:-p:-D

Maron, a co do kombinezonu, to całkiem niedawno podarowałam koleżance pierwszy zimowy kombinezonik Igorka (0-6m). Rodzi w grudniu, wiec jej się przyda :))

Ostatnia edycja:
Do góry