reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
Dziewczyny, LATO, PRADZIWE LATO przyszło
u mnie piękne słoneczko, cieplutko aż żyć się chce 
Bunny- to weź się pochwal gdzie mieszkasz
ja w Turku mieszkałam i mieszkam
i chyba mieszkać będę he he
a myśl o Stusku haaa
a wiecie, że on teraz takie pyszcze żarcie robi, a kiedyś krawcem czy szewcem był (?)
to się nazywa metamorfoza :-)
Oooo ja lubię takie huśtaweczki o których piszesz
świetne są :-)
Wika- dobry ten Twój maluch
prawdziwy mężczyzna ;-) ale dzieci zwykle się odkurzacza boją
he he a bo widzisz, ja każdemu staram się odpisać i takie poematy wychodzą
ale jak Ci się to fajnie czyta, to bardzo mnie to cieszy :-) Miłych i udanych zakupów 
Dana- to Ty nie wiedziałaś, że rzeczy mało używane najbardziej się brudzą?
Filona- a wypożyczysz mi tego boćka jak już Ci córcię załatwi?
Lelek- noooo Ty
i gdybyś w ciąży nie była, dostała byś klapsa przez Tylek hi hi a tak dzidziuś Cię wyratował – nie będę ciężarnej bić
Ja już chyba kwietniówka nie będę :-( dziś zmierzyłam sobie temp. miałam 36,3 to pod (raczej) żadnym względem nie jest temp. ciążowa :-( szkoda, myślałam, że być może na urodzinki będę miała prezent, a tak nici

Bunny- to weź się pochwal gdzie mieszkasz

Oooo ja lubię takie huśtaweczki o których piszesz

Wika- dobry ten Twój maluch

Dana- to Ty nie wiedziałaś, że rzeczy mało używane najbardziej się brudzą?

Filona- a wypożyczysz mi tego boćka jak już Ci córcię załatwi?

Lelek- noooo Ty

Ja już chyba kwietniówka nie będę :-( dziś zmierzyłam sobie temp. miałam 36,3 to pod (raczej) żadnym względem nie jest temp. ciążowa :-( szkoda, myślałam, że być może na urodzinki będę miała prezent, a tak nici

danao84
Maron nie smiej się tak, Ty też nie
;-)
Ale ja czuję, że ja też nie
Myślałam, że Lelek będzie kwietniówką, ale jeszcze na marzec się załapała szczęściara:-)
Tak Mnona idę na wesele. Znaczy się jadę:-)Teraz w sobotę

Ale ja czuję, że ja też nie

Tak Mnona idę na wesele. Znaczy się jadę:-)Teraz w sobotę
livastrid
2010 & 2012
Mama, pogrzeby nigdy nie sa wesole
Truskawcia a caly cykl mierzylas tempe?
facet widocznie odnalazl swoje powolanie w jedzeniu
co do miasta Turek to najpierw przyszlo mi finskie miasto Turku;-) czasem nie kojarze na ktorym forum pisze i jakos dla mnie nie bylo to specjalnie dziwne - Turku
po prostu sama az chcialam to napisac
Truskawcia a caly cykl mierzylas tempe?
facet widocznie odnalazl swoje powolanie w jedzeniu
co do miasta Turek to najpierw przyszlo mi finskie miasto Turku;-) czasem nie kojarze na ktorym forum pisze i jakos dla mnie nie bylo to specjalnie dziwne - Turku
Maron nie smiej się tak, Ty też nie;-)
po prostu sama az chcialam to napisac

Ostatnia edycja:
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Liv to oczywiste , nawet o Tobie nie pomyślałam. :-).
Truskawcia Ty teraz w piątek będziesz testowac?
A DANA w sobotę?
Truskawcia a wiesz gdzie jest Kościelec ?
Truskawcia Ty teraz w piątek będziesz testowac?
A DANA w sobotę?
Truskawcia a wiesz gdzie jest Kościelec ?
Ostatnia edycja:
danao84
Bunny nie, w sobotę nie. Z racji tego, że ostatnio mi się @ spóźnił może przyjść dopiero 8 sierpnia. Jak go nie będzie 9-tego rano, to wtedy dopiero ewentualnie zatestuję:-) Korci mnie trochę, żeby zrobic test w sobotę rano. Tak co wypić bym na weselu mogła, ale ja nie piję prawie wcale, tak więc bez sensu. Jak wypiję szampana na toaście to mi wystarczy na dwa dni

Truskawcia
Liv- no nie, cały cykl nie mierzyła temp, bo w pewnym momencie jakoś tak na mnie nerwowo wpływała, że mówię STOP, i nie mierzyłam teraz od początku cyklu, a dziś tak z ciekawości zmierzyłam tylko :-) tak czy inaczej (biorąc pod uwagę, że ta 36,3 to moja podstawowa temp. ciała) to raczej nici. A teraz od @ będę znów mierzyć, zobaczymy co z tego wyjdzie :-)
Hi hi raczej w robieniu
ale fakt, faktem że hamburgery ma chyba najzdrowsze
tyle w nich zieleniny, że aż miło 
Dla mnie Turku też nie jest dziwne, całe życie tu mieszkam i tak się mówiło, później jakiś ekspert stwierdził, że powinno się mówić do Turka ale my rodowici turkowianie uważamy inaczej i tak ma być!
Bunny- jeśli paskudna @ nie przyjdzie to być może, ale w razie czego z testowaniem poczekam do 6.08 – to dzień moich urodzin, a nóż, widelec będzie prezent (jej bardzo bym chciała) :-) choć wątpię, żeby się udało :-(
Kościelec- pewnie, że wiem
często bywam w Kole, więc to po drodze 
Co do Turku w Finlandii, to znam taka anegdotę, że facet chciał kupić bilet, i mówi kasjerce: to Turku, a ona do niego: do Turków?
on mówi: nie, to Turku w Finlandii, a ta (wykształcona) napisała na bilecie: do Turków w Finlandii
to podobno prawdziwa historia 
Hi hi raczej w robieniu

Dla mnie Turku też nie jest dziwne, całe życie tu mieszkam i tak się mówiło, później jakiś ekspert stwierdził, że powinno się mówić do Turka ale my rodowici turkowianie uważamy inaczej i tak ma być!

Bunny- jeśli paskudna @ nie przyjdzie to być może, ale w razie czego z testowaniem poczekam do 6.08 – to dzień moich urodzin, a nóż, widelec będzie prezent (jej bardzo bym chciała) :-) choć wątpię, żeby się udało :-(
Kościelec- pewnie, że wiem

Co do Turku w Finlandii, to znam taka anegdotę, że facet chciał kupić bilet, i mówi kasjerce: to Turku, a ona do niego: do Turków?

Cześć dziewczyny. Nie nadrobię tych dziestu stron za nic na świecie
za długo mnie nie było
ale widzę, ze Lelek zaciążyła - GRATULACJE!!! któraś jeszcze????
Ja po urlopo-zwolnieniu. Pierwszy tydzień spędziłam w Wawie. Od poniedziałku do czwartku zdychałam, bo się zatrułam, o czym tu pisałam. Później pojechałam do teściów do Gdańska, gdzie już M był z Mackiem. Na szczęście mój wagon nie okazał się wagonem-widmo. Jechałam tlk i zeby miec pewność, że będę siedzieć nie walcząc łokciami o miejsce, to kupiłam miejscówkę na pierwsza klasę. Biletów sprzedali na trzy wagony I kl a podłaczyli dwa. Nie musze chyba mówic co sie działo. Najbardziej mi żal było rodzin z dziecmi, bo w 2 klasie juz miejsc nie było i siedzieli te bite kilka godzin nad morze w Warsie. Nie wiem co bym zrobiła jakbym z Mackiem w takiej sytuacji się znalazła.
No ale w końcu dojechałam, i w niedziele wieczorem gardło zaczęło mnie boleć, w poniedziałek rozkreciło sie na całego a we wtorek okazało się ze to angina
no żesz kur... a nikt w otoczeniu nie był chory, nie wiem skąd to dziadostwo się przypałetało
w każdym razie skończyło sie na antybiotyku przez 5 dni. Rowamycyna, podobno bezpieczna w ciąży. Dziś mam usg genetyczne. Mam nadzieję, że fasolce nie zaszkodziło
Od poniedziałku w pracy, a tu zwolnienia i generalnie atmosfera napieta. Jakaś taka zestresowana od chodze, jak po południu w poniedziałek brzucho zaczął mnie boleć, tak z przerwami do teraz ćmi. Mamy nowego dyrektora, który chroni własny tyłek i robi co mu kadry każą a nawet dalej. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu
Zwolnił jednego chłopaka, w pon mnie zauważył w sekretariacie i poprosił do siebie. Zapytał o plany na przyszłość. Zapewne dowiedział się że w ciąży jestem. I generalnie poradził iść na zwolnienie
bardzo to motywujące jak docenia się czyjąś prace w ten sposób
i mam to w d... idę w przyszłym tyg do mojej ginki, powiem jej co i jak i poprosze o zwolnienie. Co ja się będę stresować....

ale widzę, ze Lelek zaciążyła - GRATULACJE!!! któraś jeszcze????
Ja po urlopo-zwolnieniu. Pierwszy tydzień spędziłam w Wawie. Od poniedziałku do czwartku zdychałam, bo się zatrułam, o czym tu pisałam. Później pojechałam do teściów do Gdańska, gdzie już M był z Mackiem. Na szczęście mój wagon nie okazał się wagonem-widmo. Jechałam tlk i zeby miec pewność, że będę siedzieć nie walcząc łokciami o miejsce, to kupiłam miejscówkę na pierwsza klasę. Biletów sprzedali na trzy wagony I kl a podłaczyli dwa. Nie musze chyba mówic co sie działo. Najbardziej mi żal było rodzin z dziecmi, bo w 2 klasie juz miejsc nie było i siedzieli te bite kilka godzin nad morze w Warsie. Nie wiem co bym zrobiła jakbym z Mackiem w takiej sytuacji się znalazła.
No ale w końcu dojechałam, i w niedziele wieczorem gardło zaczęło mnie boleć, w poniedziałek rozkreciło sie na całego a we wtorek okazało się ze to angina

Od poniedziałku w pracy, a tu zwolnienia i generalnie atmosfera napieta. Jakaś taka zestresowana od chodze, jak po południu w poniedziałek brzucho zaczął mnie boleć, tak z przerwami do teraz ćmi. Mamy nowego dyrektora, który chroni własny tyłek i robi co mu kadry każą a nawet dalej. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu

livastrid
2010 & 2012
trina jak Ci zapisal taki antybiotyk to chyba wie co robi. na pewno wszystko bedzie ok
Truskawcia, dobre, nie powiem
a mnie wkur z kliniki gdzie usg robia. prosilam ich o usg w poprzedni poniedzialek by zapisali mnie na wizyte w tamtym tygodniu. zapisali na ten piatek. a dzis zadzwonili do meza i powiedzieli, ze na poniedzialek przeniesli. wsciekla wzielam telefon i zadzwonilam rezygnujac z calej wizyty. zalezalo mi bardzo by zobaczyc baczka ale tak sie wscieklam, ze poczekam sobie na te usg za 2 tyg w szpitalu
Truskawcia, dobre, nie powiem
a mnie wkur z kliniki gdzie usg robia. prosilam ich o usg w poprzedni poniedzialek by zapisali mnie na wizyte w tamtym tygodniu. zapisali na ten piatek. a dzis zadzwonili do meza i powiedzieli, ze na poniedzialek przeniesli. wsciekla wzielam telefon i zadzwonilam rezygnujac z calej wizyty. zalezalo mi bardzo by zobaczyc baczka ale tak sie wscieklam, ze poczekam sobie na te usg za 2 tyg w szpitalu
reklama
po prostu sama az chcialam to napisac![]()
no raczej :-):-)
Truskawcia, ale jak mozesz wiedziec, czy ta temp nalezy do nizszych, jak nie mierzysz tempki na codzien? ;-) wiesz mi sie wysokie zaczynaly od 36,4, wiec tez nie za wysoko tak naprawde ;-) zreszta takie wybiorcze mierzenie to do niczego jest :-) tak naprawde po 3 miesiacach obserwowanych mozesz cos powiedziec o swoich cyklach, spadki i skoki moga zdazyc sie w kazdej chwili.
U mnie tez upalnie :-)
trina powodzenia i daj znac co i jak po wizycie :-) ja juz genetyczne mialam w piatek :-)
a co do l4, tzn ze po zwolnieniu wrocilas znow do pracy?
Podziel się: