Ja byłam w szoku jak przeczytałam smsa bo nie myślałam że to już A potem zobaczyłam zdjątko
Dobranoc Kasiu
No ale szybciutko
Ja idę teraz 7 kwietnia na wizytę a potem już co tydzień ktg :-):-) mam nadzieję, że do końca kwietnia donoszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam w szoku jak przeczytałam smsa bo nie myślałam że to już A potem zobaczyłam zdjątko
Dobranoc Kasiu
A kiedy masz termin,bo nie pamiętamNo ale szybciutko
Ja idę teraz 7 kwietnia na wizytę a potem już co tydzień ktg :-):-) mam nadzieję, że do końca kwietnia donoszę
A kiedy masz termin,bo nie pamiętam
Acha Donosisz do końca kwietniaPierwszy termin mam już na 13 kwietnia, ale moja dr mówi, że raczej to będzie początek maja - bo tak jej wychodzi z usg.
Acha Donosisz do końca kwietnia
A jak czujesz? Bo ja wiedziałam,że mały sie nie urodzi w sierpniu tylko na koniec lipca.Tak czułam
Acha,to jeszcze troszeczkeNo właśnie nie wiem,nic nie czuję, ale nie stawiam się na kwiecień, chyba, że na samą końcówkę
Acha,to jeszcze troszeczke
Ja też kwietniowa jestem
Pewnie,ja nie chciałam żeby w czyjekolwiek sie urodziny czy imieniny urodził. Urodził sie dzień po imieninach teściowej,uffJa też ale szczerze mówiąc to nie chciałabym żeby mój synek urodził się w moje urodzinki :-) Wolałabym żeby później...
Pewnie,ja nie chciałam żeby w czyjekolwiek sie urodziny czy imieniny urodził. Urodził sie dzień po imieninach teściowej,uff
NoooooNo to też sobie wyregulował termin :-):-) Dobrze, że nie w imieniny teściowej