reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc dziewczynki

Dziekuje za zyczonka,nie bede cytowac bo braknie mi stronki :) Kwiatuszki piekne :)

Bede pozniej

Witajcie babeczki. Jakoś tak ostatnio nie mam weny do pisania. Nie mam też czasu bo zawsze jest coś do zrobienia.

Oleńko wszystkiego najlepszego Kochana:-D

Przecudowne są zdjęcia przystojniaczków na nk i tutaj.

Patrysiu faktycznie dużo szczęścia w 3 rocznicę.

Hej

Olu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Spełnienia marzeń
bo058d.jpg

Patrysiu wszystkiego naj naj z okazji rocznicy

Madziu Kacperek jak zwykle cuuuudo:-D
Agniesiu łóżeczko śliczne:tak:
kasiulek dziękujemy i również przesyłamy buziaki:-D

cześć dziewczyny
normalnie sie załamałam, byłam dzisiaj na rozmowie z szefem M i on twierdzi że to wszystko z winy M, i podobno ma świadka, największego alkoholika na zakładzie i tego gościa który prosił M żeby tego nie zgłaszać, reszta twierdzi że nic nie widziała, jeden gość mógłby mu podpisać protokół ale co z tego jeśli bhpowcem w firmie jest córka szefa a oni sie troszczą tylko o to żeby nie zwiększyć statystyk wypadków w miejscu pracy
nie rozumiem jak można tak traktować pracownika po 6 latach pracy i to jak sam szef mówi jednego z najlepszych

staranka będziemy musieli zawiesić bo niewiadomo jak będzie z pensją M a z samą moją nie wyrobie na lekarzy dla mnie i rehabilitację dla M, bo złamanie jest naprawcę paskudne i niewiadomo czy nie będą go skręcać śrubami, wszystko sie wyjaśni w najbliższych dniach

hej Dziewczynki,

Ale się świątecznie zrobiło :-D

Olu - sto lat, sto lat, zdrówka i wiesz czego a właściwie kogo życzę :tak:

Patrysiu - wszystkiego dobrego z okazji 3 rocznicy. :-)

Kasiulek - buziole od Igorka ;-)

mmm - bardzo mi przykro z powodu męża :-(

reklama
cześć dziewczyny
normalnie sie załamałam, byłam dzisiaj na rozmowie z szefem M i on twierdzi że to wszystko z winy M, i podobno ma świadka, największego alkoholika na zakładzie i tego gościa który prosił M żeby tego nie zgłaszać, reszta twierdzi że nic nie widziała, jeden gość mógłby mu podpisać protokół ale co z tego jeśli bhpowcem w firmie jest córka szefa a oni sie troszczą tylko o to żeby nie zwiększyć statystyk wypadków w miejscu pracy
nie rozumiem jak można tak traktować pracownika po 6 latach pracy i to jak sam szef mówi jednego z najlepszych

staranka będziemy musieli zawiesić bo niewiadomo jak będzie z pensją M a z samą moją nie wyrobie na lekarzy dla mnie i rehabilitację dla M, bo złamanie jest naprawcę paskudne i niewiadomo czy nie będą go skręcać śrubami, wszystko sie wyjaśni w najbliższych dniach
Strasznie mi przykro:-( Trzymam kciuki żeby w pracy M sie ułożyło

Patrysiu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:-)

Do góry