reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Claudia - ja uczyłam angielskiego i mam zamiar robić to nadal tylko inną metodą i inny przedział wiekowy. Chociaż z dorosłymi było fajnie ale z dzieciakami też chce spróbować

A TO SUPER!:tak: POWIEM CI, ŻE PRACA NIE JEST ŁATWA, ALE JEŻELI LUBISZ DZIECI TO NAPRAWDE DAJE DUZO SATYSFAKCJI:tak: PRACA Z DZIEĆMI JEST ZUPEŁNIA INNA NIŻ Z DOROSŁYMI, ALE POWIEM CI ŻE DZIECKO JEST PRZYNAJMNIEJ SZCZERE, A Z DOROSŁYMI CO SIĘ CZASAMI NIE MOŻNA DOGADAĆ:cool:

reklama
A TO SUPER!:tak: POWIEM CI, ŻE PRACA NIE JEST ŁATWA, ALE JEŻELI LUBISZ DZIECI TO NAPRAWDE DAJE DUZO SATYSFAKCJI:tak: PRACA Z DZIEĆMI JEST ZUPEŁNIA INNA NIŻ Z DOROSŁYMI, ALE POWIEM CI ŻE DZIECKO JEST PRZYNAJMNIEJ SZCZERE, A Z DOROSŁYMI CO SIĘ CZASAMI NIE MOŻNA DOGADAĆ:cool:
He he wiem. Powiem Ci że najgorzej to mi się z nastolatkami pracowało - tak koło 18 - masakra.
Dlatego ponad podstawówkę się nie wybieram :-D

Madziu to się uśmiałam - wiesz o co chodzi :-D:-D:-D I zapraszam serdecznie :-) i również dzięki

A teraz spadam spać bo głowa mi pęka dosłownie - może ją zaśpie ;-)

Buźka i do juterka

Witam dziewczyneczki!
Agniesiak a o czym Ty chcesz pracę magisterską pisać? Na jakich jesteś studiach?
Claudia ja też pracowała z dzieciakami. Jestem z zawodu nauczycielem i uczyłam angielskiego w klasach I - III. Super sprawa. Dzieciaczki w takim wieku są na prawdę pocieszne no i bezpośrednie tak więc jak kogoś nie lubią to już na pierwszych zajęciach da się odczuć. Strasznie mi tego brakuje ale póki co do szkoły nie wrócę bo mi kuratorium robi problemy ponieważ uczyłam angielskiego mając wykształcenie nauczycielskie ale tylko FCE z angielskiego i cały czas były dymy bo taki certyfikat to za mało do nauki dzieci w wieku młodszym szkolnym (wg kuratorium) i kazali mi albo iść znów na studia tylko angielskiego albo robić jakieś wyższe certyfikaty, które nota bene wcale nie sa tanie i narazie dupa z tego. Niestety na stałą posadę jako wychowawca przedszkolny lub wczesnoszkolny nie mam co liczyć bo jak się okazuje (przynajmniej u nas) trzeba mieć plecy nawet w oświacie, żeby pracować w zawodzie.
No a ja dziś mam dużo do załatwiania na mieście. Potem jeszcze wpadnę do Was.

reklama
Do góry