reklama
Madziaas
Już jesteś:)
:-)dobrze Madziu ze juz glowa mniej boli
Jestem,robiłam śniadanko:-)
Madziaas
Ale chcesz jakąś zupke czy raczej mięsko?ja sie caly czas zastanawiam co mam zrobic na obiad?,nie umie nic wymyslic
Madziaas
Hmm,a może jakieś kotleciki czy nie bardzo?no jakies miesko bo moj przyjedzie cos chce zjesc na szybko i jedzie dalej robic
Madziaas
Achaaobiecal koledze ze mu na budowie drzwi powstawia
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
Ogólnie jestem zadowolona bo synus w nocy budzi sie na mleczko ale co za tym idzie że jak wypije chce iść siusiu na nocnik:-)
Ale martwi mnie jedna rzecz i dlatego tez do ginekologa jedziemy nie 7 grudnia a 30 listopadamam coś ostatnio częste bóle brzuszka jak na @ twardnieje mi co sie martwie a wczoraj powróciły kolki w pochwie:-(mam nadzieje że to sa skurcza Braxtona(nie wiem jak dokładnie sie je pisze)że nic nie powodujatabletki mi się kończą te na recepte co zostaje mi nospa bo mam za daleko aby jechac do gina po recepte(wizyta dojazd za dużo kasy )dlatego szybciej się wybierzemy
MADZIAS mam takie same zdanie jak ty tzn.jestem baaaaardzo za frida do noska(używałam jej przy synku i teraz także bede używac)i za płynami emolientami(uzywałam przy synku i teraz także bede używac)
Ogólnie jestem zadowolona bo synus w nocy budzi sie na mleczko ale co za tym idzie że jak wypije chce iść siusiu na nocnik:-)
Ale martwi mnie jedna rzecz i dlatego tez do ginekologa jedziemy nie 7 grudnia a 30 listopadamam coś ostatnio częste bóle brzuszka jak na @ twardnieje mi co sie martwie a wczoraj powróciły kolki w pochwie:-(mam nadzieje że to sa skurcza Braxtona(nie wiem jak dokładnie sie je pisze)że nic nie powodujatabletki mi się kończą te na recepte co zostaje mi nospa bo mam za daleko aby jechac do gina po recepte(wizyta dojazd za dużo kasy )dlatego szybciej się wybierzemy
MADZIAS mam takie same zdanie jak ty tzn.jestem baaaaardzo za frida do noska(używałam jej przy synku i teraz także bede używac)i za płynami emolientami(uzywałam przy synku i teraz także bede używac)
głosy oddane:-)Znowu dopominam sie o głosy dla Kacperka od Was
witaj i zycze udanych staranekHEJ DZIEWCZYNY CZY MOŻNA SIĘ PRZYŁĄCZYĆ?
POWIEM SZCZERZE, ŻE TRAFIŁAM NA TO FORUM I JUŻ OD TYGODNIA CZYTAM WASZE ROZMOWY I MAM WRAŻENIE JAKBYM WAS ZNAŁA NAPRAWDĘ
JA TEŻ STARAM SIĘ O DZIZIUSIA, ALE NIESTETY JEŻELI NIE WYJDZIE W TYM CYKLU TO MOŻEMY PRÓBOWAĆ DOPIERO ZA ROK:-( A JAK TAK BARDZO PRAGNĘ DZIDZIUSIA:-(
to graulacje:-)jeju już grudniówki się rozpakowują co jeszcze troche i czas na styczniówki?? Ja pojęcia nie mam niestety.
A tak btw, to wczoraj rozpakowała się kolejna grudniówka - trójpak. Tak więc 2 chłopcy - 2500 kg i 2100 kg bodajże. He he to dwa z trzech trójpaków mają już swoje Maluchy przy sobie i jeden dwupak. 2 dziewczynki i 3 chłopaków mamy jak narazie. :-)
reklama
Madziaas
To najszybciej:-)no chyba zrobie jakies kotletki choc ostatnio jakos je czesto mam ale trudno to jest najszybszy obiad
Podziel się: