reklama
Madziaas
Już jesteś:)
:-)Moj cos wczesnie przyszedl do domu wlasnie bedziemy jedli kolacje zaraz wam napisze
juz jestem po kolacji z moim i mu powiedziała bardzo sie ucieszyl ale spytal sie czy go nie oszukuje a ja ze nie to mnie wysciskal i wlasnie wydzwania po kolegach i rodzicach ze bedzie tatusiem to chyba dobra reakcja
Madziaas
A czemu miałabyś go oszukiwać??juz jestem po kolacji z moim i mu powiedziała bardzo sie ucieszyl ale spytal sie czy go nie oszukuje a ja ze nie to mnie wysciskal i wlasnie wydzwania po kolegach i rodzicach ze bedzie tatusiem to chyba dobra reakcja
No myśle,że reakcja dobra:-)
A czemu miałabyś go oszukiwać??
No myśle,że reakcja dobra:-)
niewiem nie byl pewny tylko czy na prawde ale jeszcze na dodatek pokazalam mu test ten co sobie robilam i juz normalnie jest bardzo zadowolony
Madziaas
Wklej teścik:-)niewiem nie byl pewny tylko czy na prawde ale jeszcze na dodatek pokazalam mu test ten co sobie robilam i juz normalnie jest bardzo zadowolony
K
Kinga85
Gość
no Antosia pochwal się i nam tutaj!niewiem nie byl pewny tylko czy na prawde ale jeszcze na dodatek pokazalam mu test ten co sobie robilam i juz normalnie jest bardzo zadowolony
reklama
tak powiedzial ze jestem w 6 tygodniu ale jeszcze terminu mi nie podalA byłaś u lekarza??
Podziel się: