reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej hej,

kaira Słonce Ty moje- Mama Sówka ma racje - co Nas nie zabije .... Głowa do góry ;-)

A ja zakupiłam syrop *spam* - dla kobiet w ciąży specjalnie - może pomoże mi się wygrzebać z przeziębienia.

I załączam wreszcie fotkę mojego młodego jak miał 10 tygodni i 4 dni a wg. usg 11 tygodni i 5 dni:
Zobacz załącznik 143538

Maggie rośnie kawaler dla mojej panienki :-)

reklama
Hej hej,

I załączam wreszcie fotkę mojego młodego jak miał 10 tygodni i 4 dni a wg. usg 11 tygodni i 5 dni:
Zobacz załącznik 143538

słodziak:-)no i fakt ja niedawno widziałam a już bym znowu chciała:-pna szczeście ja mam co wizyte usg tylko tym razem za miesiąc czyli 22 lipca troche czasu ale i nawet fajnie bo juz będzie to tak 15 tc co na pewno już się dowiem co tam kryje maluszek miedzy nózkami:-)

Dziewczyny z tego co wiem takie częste podglądanie maluszka (USG) nie jest zbyt dobre. Tak przynajmniej twierdzi większość lekarzy.

reklama
Do góry