reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

słodziak:-)no i fakt ja niedawno widziałam a już bym znowu chciała:-pna szczeście ja mam co wizyte usg tylko tym razem za miesiąc czyli 22 lipca troche czasu ale i nawet fajnie bo juz będzie to tak 15 tc co na pewno już się dowiem co tam kryje maluszek miedzy nózkami:-)

Ja Ci mówie teraz, że dziewczynka :-) a za miesiąc lekarz potwierdzi :-D

reklama
maggie_f - dzidzia sliczna i ja tez juz taka chce... a kiedy najlepiej jest robic takie 3d usg??

A apropos szkodliwosci usg to ja wole podgladac i miec pewnosc ze wszystko jest ok niz potem sie zamartwiac... nie wiem czy to jest az tak szkodliwe?? poza tym tyle innych rzeczy jest szkodliwych i jakos dajemy rade... takie usg trwa kilka minut raz na miesiac... a komorki caly czas laduja w nas promieniowaniem...

I w ogóle to witam się pięknie :-)

I pozdrawiam Was Kochane :tak:

Czytam Was stale ale tak dużo piszecie, ża jak już przeczytam to nie mam czasu odpisać :sorry2:

maggie_f - dzidzia sliczna i ja tez juz taka chce... a kiedy najlepiej jest robic takie 3d usg??

A apropos szkodliwosci usg to ja wole podgladac i miec pewnosc ze wszystko jest ok niz potem sie zamartwiac... nie wiem czy to jest az tak szkodliwe?? poza tym tyle innych rzeczy jest szkodliwych i jakos dajemy rade... takie usg trwa kilka minut raz na miesiac... a komorki caly czas laduja w nas promieniowaniem...
Dokładnie Gosiu,jakby było takie szkodliwe to by lekarze nie robili usg.Robiliby jedno np na początku i tyle

Hej dziewczynki:) Witam was z rana:) W Poznaniu nadal pogoda niezmienna czyli dość ciepło i wieje:)
Dziwne...od 3 cykli na tydzień przed @ miałam bóle mdłości, bóle jajników, takie bóle podbrzusza, że prawie mdlałam i strasznie wielki apetyt... a teraz nic. Tylko jajniki mnie bolą troszkę i wszystkie stawy. Stawy to mnie bolą od piątku. Wczoraj to myślałam, ze sie rozryczę z bólu.
Cały czas mam nadzieję, ze w tym miesiącu @ nie przyjdzie:) Dolina dopada mnie tylko wieczorami i jak widzę kobiety w ciaży albo z małymi dziećmi:( Od razu mi się chce ryczeć...Nie wiem dlaczego? Ale tak mam od jakiegoś czasu...
Miłego dnia wam wszystkim życzę:)
Mamo Sówko cieszę sie, że wszystko ok:)
Kroczek_k przykro mi z powodu @. Ale jak tylko mienie kolejne staranka. trzymam kciuki żeby następnym razem się udało:)
No to życzę:tak::-) Fasolinki
Ja przytyłam 2,5 kg:szok:szok.. a nie tak dawno sie ważyłam.. spodnie ze mnie lecą a waga w górę..:baffled:

Witam Was dziewczyny - juz jestem po wczorajszej wizycie u gina i jest serduszko - dzidzia ma 8mm
Cudownie Kochana:tak::-D
Ja nie moge się doczekac, kiedy ja z M będziemy w końcu mogli posluchac serduszka naszej dzidzi.. Eh.. ale to jeszcze kawał czasu bo chyba jednak w ciąży nie jestem.

A ja dziewczyny wczoraj miałam okres a dziś go nie ma:dry:. W ciąży nie jestem bo robiłam test więc pewnie stwierdziła że przyjdzie później. Dziewczynki ja już się żegnam do wtorku bo mam kupe roboty a jutro wyjazd.:-)

Dziewczyny z tego co wiem takie częste podglądanie maluszka (USG) nie jest zbyt dobre. Tak przynajmniej twierdzi większość lekarzy.

nie jest tak szkodliwe;-)a tym bardziej powinno się czesto podglądnąć jak ma się zagrożoną ciąże :tak:

Ja Ci mówie teraz, że dziewczynka :-) a za miesiąc lekarz potwierdzi :-D

hehe super gdyby się sprawdziło;-)

A ja dziewczyny wczoraj miałam okres a dziś go nie ma:dry:. W ciąży nie jestem bo robiłam test więc pewnie stwierdziła że przyjdzie później. Dziewczynki ja już się żegnam do wtorku bo mam kupe roboty a jutro wyjazd.:-)

pakuj się pakuj ;-)no i może jednak jest fasolka w brzusiu bo taki okres hmm ja bym jeszcze zrobiła betke:-)

:baffled: Witam was dziewczyny. Ja dziś w pracy miałam imieniny Jana i było troszke zamieszania.
Wczesniej pisałam że u mnie nic się nie dzieje i cos wykrakałam - wczoraj jakis przerażający ból jajników(kłócie) a rano :sorry2:na papierze brunatny sluz-pojedyncze pasmo i w dzien czysto, a wieczorem znowu to samo:wściekła/y::wściekła/y: chyba to zbliżająca się @, bo do testu jeszcze tydzień.

:baffled: Witam was dziewczyny. Ja dziś w pracy miałam imieniny Jana i było troszke zamieszania.
Wczesniej pisałam że u mnie nic się nie dzieje i cos wykrakałam - wczoraj jakis przerażający ból jajników(kłócie) a rano :sorry2:na papierze brunatny sluz-pojedyncze pasmo i w dzien czysto, a wieczorem znowu to samo:wściekła/y::wściekła/y: chyba to zbliżająca się @, bo do testu jeszcze tydzień.

Hej :blink:
A może to spóźniona owulka?? :sorry2:

reklama
Do góry