reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie dziewczyny!

Ola81-a co na to Twoj gin? Powinnas to z nim skonsultowac...
Black Opal-przykro mi. Ale jak napisalas, ze to moze byc tez pozamaciczna to lepiej, ze @przylazla!W tym cyklu masz znowu szanse, a po pozamacicznej kilka miesiecy trzeba odczekac.
Asmi 21-chociaz jedna szczesliwa z powodu @ ha,ha
Madziaas-super, ze wszystko ok -to teraz trzeba tylko dzidzie troche podtuczyc :)

Ostatnia edycja:
reklama
hmmm moze to samoistne poronienie a dzien @ jest dzis?? moze masz za niski progesteron i to byla ciaza ale sie nie utrzymala...beta moze juz dzis wyjsc ujemna jak dzis przyszla @

termin @ to był 6 maja.... Dostałam duphaston na wywołanie ale zaczęły się objawy... 26 robiłam test z moczu i ujemny wynik. Wczoraj usg nie pewne.... Zobaczymy co będzie na wyniku bety ale raczej ujemna... a przynajmniej mam teraz taką nadzieję...

termin @ to był 6 maja.... Dostałam duphaston na wywołanie ale zaczęły się objawy... 26 robiłam test z moczu i ujemny wynik. Wczoraj usg nie pewne.... Zobaczymy co będzie na wyniku bety ale raczej ujemna... a przynajmniej mam teraz taką nadzieję...

a moze to nie @????? tylko krwawienia/plamienia i trzeba szybko po progesteron jak beta dodatnia by ciaze utrzymac...

moim zdaniem jakby to byla ciaza to test 26 wyszedl by dodatni moze to jakies zachwianie albo cos tez tak ostatnio mialam,zobaczysz wynik bety to bedzie wiadomo...

Mam do was pytanie kiedy są dni płodne a kiedy niepłodne. Ja się na tym kompletnie nie znam. Jak dzisiaj jest pierwszy dzień @ to kiedy są płodne a kiedy nie

nie pochwalilam sie.. pecherzyk 18,5mm mam przyjsc we wtorek aby zobaczyc czy pękł.. w kazdym razie lakzr mi nawet obrucił monitor by mi pokazać.. ale jestem szczęsliwa chodziaz wczoraj myslalam ze mi brzuch rozsadzi.. bo tak mnie bolało po prawej stronie.. tam gdzie był ten 9mm dzis juz go nie było.. a tamten lewy urósł 3,5mm w dwie doby..

reklama
nie pochwalilam sie.. pecherzyk 18,5mm mam przyjsc we wtorek aby zobaczyc czy pękł.. w kazdym razie lakzr mi nawet obrucił monitor by mi pokazać.. ale jestem szczęsliwa chodziaz wczoraj myslalam ze mi brzuch rozsadzi.. bo tak mnie bolało po prawej stronie.. tam gdzie był ten 9mm dzis juz go nie było.. a tamten lewy urósł 3,5mm w dwie doby..

to trzymamy kciuki, bo może już oglądałaś pierwsze zdjęcia swojej fasolki :-)

Do góry