DZIEŃ DOBRY:-)
Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci
no ale boje sie wizyty bo chodzi mi o to że może serduszko nie bić po tym jak plamiłam nie wiem nie powinnam tak myśleć ale ja się boję nie maiałam nigdy tak w ciąży co teraz się boje bo same wiecie jak było już tu na forum z fasoleczkami:-(
A tak wogóle to mi się chce ze mnie śmiać bo abym mogła z wami chociaż chwile tu popisać to mam takie posłanko sobie zrobione abym przy kompie mogła byc
no cóż bynajmiej do 1 czerwca musze tak poleżeć
duuuża szansa
dobrze że chociaż nastawienie masz dobre to pomaga
po @ skakac skakac aż będzie się wszystko trzęsło
tulam i kurcze idź chociaz prywatnie bo tak długo @ może ci rozlegurować cykl a to nie zafajnie wtedy
u nas tak było bo narazie nie mieliśmy okapu w kuchni no i kurka pleśń ale suuuuper jest to na tą pleśń "PILMAS-zabójca pleśni"tylko najlepiej to rano popryskać i wyjść na pare godzin i schować przed pryskaniem jedzenie itp.bo to jest żrace ale zajefajne naprawde
kurcze idż do gina bo ja wiem coś o tym zaczełam plamić i okazało się że jest to ciąża zagrożona no a tu u ciebie krwawienie a przy tym był mocny taki ból brzucha bo jak tak to mogło być to poronienie
kciukaski za prace obyś szybciutko znalazła