reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziękuję kochana i mam nadzieję, że tak właśnie będzie:-D trzymam kciuki za Ciebie, aby się udało:-D

No to powodzenia jutro:-)
7c23a47ccc63566e4cb82e60a8110f1a_7156.jpg

Rozluźnij się wieczorem i weź sobie coś dobrego delikatnego na sen, może melisa, bo dzisiaj możesz nie zasnąć, wiem coś o tym:-D

reklama
No to powodzenia jutro:-)
7c23a47ccc63566e4cb82e60a8110f1a_7156.jpg

Rozluźnij się wieczorem i weź sobie coś dobrego delikatnego na sen, może melisa, bo dzisiaj możesz nie zasnąć, wiem coś o tym:-D

Kochana dziękuję:-) powiem Ci, że narazie moja świadkowa bardziej się denerwuje niż ja, bo spać w nocy nie może, a ja spię jak dziecko:-p ja myślę, że dziś też nie będzie problemu, bo na 20 jeszcze jedziemy na salę, więc pewnie po 22 będę w domku, a ja o tej godzinie to już śpię zawsze:-D choć dziś śpię bez Narzeczonka i to może być największy problem w zaśnięciu:-p

Hejka- doczytalam co naskrobalyscie.

U mnie juz po pakowaniu i jutro do Polski, siedze wlasnie z farba na glowie a mialam jutro robic, ale pewnie nie bedzie mi sie chcialo. Nie wiem czy bede miec czas zajrzec w Polsce, ale odezwe sie po powrocie.
3mam kciuki za nowe fasolki a za mamy za dobre samopoczucie. Buziolki
Miłego pobytu :-)

Cześć Kochane! Dzisiaj idę w sprawie pracy, więc trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że tym razem się uda.
Mamo Sówko jutro Twój wielki dzień! Mam nadzieje, że wszystko pójdzie po Twojej myśli.

Olu udanego pobytu!
Trzymam kciuki,oby sie udało :-)

Witam ponownie!
Byłam za tą pracą. Od razu miałam rozmowę ale koleś mnie wkurzył. Zaczął zadawać pytania, a czemu wybrałam taki ogólniak ( jego synowie wybrali inny i on wie dlaczego {że niby wyszły poziom}), a dlaczego wybrałam w ogólniku profil biologiczno - chemiczny, a co miałam z matematyki z ogólniaka ( już nie pamiętam skończyłam go 3 lata temu), czy miałam na uczelni przedmiot ekonometria i co z niego miałam ( powiedziałam szczerze, że 3), że szukają osoby która szybko się uczy i myśli, więc to będzie osoba z przedmiotów ścisłych, a ekonomia to już nie to samo. Ja się go zapytałam po czym on ocenia, że osoba bo ekonomii nie uczy się szybko, a on że nie ocenia. Praca na cały etat za 1350zł brutto i bardzo odpowiedzialna. Nie wiem co o tym myśleć trochę mnie koleś wkurzył, ale były przede mną dwie osoby i powiedział,że mają z czego wybierać.

Byłam u gina ( nie byłam zarejestrowana) myślałam że mnie przyjmie, akurat nikt nie czekał więc wchodzę i się pytam czy lekarz mnie przyjmie ( okazało się, że lekarka siedziała z boku i jadła - powiedziałam smacznego) i chciałam powiedzieć jaki powód to lekarka się na mnie rzuciła, że ona ma prawo do 15 minutowej przerwy, że ludzie są zarejestrowani ( nie dała mi skończyć) i położna kazała mi poczekać. Za kilka minut wyszła po mnie i lekarka się mnie pyta co się stało to mówię, że już tydzień nie mam @ i że robiłam test, który wyszedł negatywnie i chciałabym poznać przyczyne. A ona mi na to, że ona myślała, że ja krwawie i ona nie zrobi mi usg, bo i tak nic nie zobaczy, a test mogę zrobić jeszcze 3 razy i mam przyjść za dwa tygodnie. Aha i powiedziała jeszcze, że niektóre to mają @ co 40 dni. Jestem zarejestrowana na 5.06. I jak wychodziłam to położna do mnie : "nie załapała się Pani na usg". Po prostu masakra. Dalej nie wiem na czym stoję.

witam- a ja dzis oszaleje tak mnie krzyz boli i coraz brzuch jak na@-takie napiecie..klucie gl. z lewej strony...Szalu dostaje:angry: - dzis moj 22 dc...od 19 dc czyli pelny 3 dzien takie napiecie..jakby juz byla@- mega mokrooo..jakby ze mnie cieklo..bialy sluz..coraz sprawdzam, czy wredna @ nie przyszla..ale to jeszcze 4 dni...ale ja sfiksuje jak takie dni przede mna jeszcze.......:confused:

witam- a ja dzis oszaleje tak mnie krzyz boli i coraz brzuch jak na@-takie napiecie..klucie gl. z lewej strony...Szalu dostaje:angry: - dzis moj 22 dc...od 19 dc czyli pelny 3 dzien takie napiecie..jakby juz byla@- mega mokrooo..jakby ze mnie cieklo..bialy sluz..coraz sprawdzam, czy wredna @ nie przyszla..ale to jeszcze 4 dni...ale ja sfiksuje jak takie dni przede mna jeszcze.......:confused:

Kochana trzymam kciuki:tak::-D
Dasz radę.. ja mam 7 dni ale żadnych objawów:-(więc przeczuwam @-szostwo;-):-( Może od jutra pomierzę tempkę bo następny tydzien mam wolny, więc będe mogła na spokojnie bez pośpiechu mierzyc.Jak będzie 36 i coś to już będe wiedziała, że małpa idzie:tak:

reklama
Do góry