Dziękuję jesteście Kochane!Madziaas - jutro jak tak będzie to lece do dentysty bo padne. Mam nadzieję że to nie osemka się rozpycha bo będzie masakra. Ja wogóle mam problem z zębami bo jak mi kiedyś szóstke prześwietlali to się okazało że kanały są połączone z zatokami ??? czy jakoś tak. Ogólnie lipa jak coś trzeba będzie rwać i jak ząb boli to głowa też.
Asmi - buuuu, przytulam
reklama
Dziękuję!:-)Przykro mi Asmi,tule mocno.Koniecznie idź do lekarza
Madziaas
Już jesteś:)
Oj to nie wiedziałam,że tak może być że z zatokami A w ciąży to wogóle sypią sie zęby,dlatego ja byłam w tym tygodniu i w poniedziałek ide znowuMadziaas - jutro jak tak będzie to lece do dentysty bo padne. Mam nadzieję że to nie osemka się rozpycha bo będzie masakra. Ja wogóle mam problem z zębami bo jak mi kiedyś szóstke prześwietlali to się okazało że kanały są połączone z zatokami ??? czy jakoś tak. Ogólnie lipa jak coś trzeba będzie rwać i jak ząb boli to głowa też.
Asmi - buuuu, przytulam
Nektarynka
Fanka BB :)
Kurczak nie zdarzylam Ci napisac abys jednak z rana zrobila.. co z rana to z rana..Dobra dziewczynki! Ja już uciekam, spać mi się troszkę chcę!:-) Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie!
niunia a moze to plamienie implantacyjne? noze jednak to nie @..
Hejka- doczytalam co naskrobalyscie.
U mnie juz po pakowaniu i jutro do Polski, siedze wlasnie z farba na glowie a mialam jutro robic, ale pewnie nie bedzie mi sie chcialo. Nie wiem czy bede miec czas zajrzec w Polsce, ale odezwe sie po powrocie.
3mam kciuki za nowe fasolki a za mamy za dobre samopoczucie. Buziolki
U mnie juz po pakowaniu i jutro do Polski, siedze wlasnie z farba na glowie a mialam jutro robic, ale pewnie nie bedzie mi sie chcialo. Nie wiem czy bede miec czas zajrzec w Polsce, ale odezwe sie po powrocie.
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
WITAM:-)Jestem na chwilke tylko powiedzieć co u mnie słychacJuż jest lepiej jeśli chodzi o plamienie bo tylko brudze ale rzadko i to ze śluzem a czasem tylko sam śluz leci co krwi nie ma:-)ale gorzej ze samopoczuciemjestem osłabiona często kręci mi się w głowie mam co chwile mdłości i jestem strasznie śpiącadużo M mi pomaga a niedługo siostra przyjeżdzaza dwa tygodnie mam wizyte no chyba że by się coś działo ale tfu tfu odpukać;-)dupka i ten folik biore 3 razy dziennie co jak mam to brać to już na samą myśl mnie mdli bo ja nienawidze tabletekwczoraj mnie bolał brzuszek co wziełam no-spe ale to przez to że mniałam wzdęcia a jeszcze głupia zjadłam grochówketo się ma głowe coleże leże ale też czasem wstane bo to pisiu co chwlile mi sie chce no i czasem małemu zrobić pić no niestety ale tak to leże bo M nawet mi jeść podabrzuszek pomału rośnie juz widze duże zgrubienie na dole nawet M mówi że sie pokazuje:-)
POZDRAWIAM WAS I DZIĘKUJE ZA WSPARCIE JESTEM SILNA DLA FASOLKI WARTO:-)
Kochana odpoczywaj dużo i nie jedz grochówki
Cześć Dziewczyneczki U mnie intensywne przygotowania do 3 dużych rzeczy i to w kolejności )
Wieczór Panieński, Ślub i Fasolka Żadnej z nich nie mogę się doczekaćMama Sówka mocno trzymam kciuki I zazdroszcze Ci strasznie że jesteś taka spokojna ja jestem kłębkiem nerwów...
Kochana ja też już się nie mogę doczekać dlatego się nie denerwuję wczoraj jak z Narzeczonkiem zakładaliśmy zawieszki na wódkę to się śmiałam, że czuję się jakbyśmy szli do kogoś (np. do siostry) na wesele, a nie na swoje hehe uśmialismy się:-)
Hej Hej,
Ja na chwile niestety bo zęby mnie bolą a dzięki nim głowa- buuuuuuu - całe dziąsło u góry mi spuchło :-( - a dziury żadnej nie widać. Mama Sówka i kejt - już niedługo, już niedługo, biała sukienka, przysięga ... :-):-):-)
Maggie dzień dobry:-) uważaj na ząbki i najlepiej jak najszybciej do dentysty hehe najbardziej się denerwuję, że pomyslę się w kościele, ale w sumie przynajmniej będzie śmiesznie
Wyszła jedna kreska. Ciąży brak, a @ dalej nie ma. Chyba wybiorę się do lekarza.
Przykro mi, że tylko jedna kreseczka, ale sama piszesz, że to nawet może lepiej, więc pewnie następnym razem się uda:-) może tak miało być, żebyś najpierw znalazła sobie pracę, żebyś potem nie musiała się martwić
Udanego pobytu w Polsce i udanej imprezki
Ja dziś mam wyśmienity humorek mimo, że wstałam już o 5 Wczoraj byłam zrobić sobie paznokcie, więc już wszystko załatwione, dziś tylko kosmetyczka i musimy podjechać na salę:-)
Podziel się: