reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madziaas - jutro jak tak będzie to lece do dentysty bo padne. Mam nadzieję że to nie osemka się rozpycha bo będzie masakra. Ja wogóle mam problem z zębami bo jak mi kiedyś szóstke prześwietlali to się okazało że kanały są połączone z zatokami ??? czy jakoś tak. Ogólnie lipa jak coś trzeba będzie rwać i jak ząb boli to głowa też.

Asmi - :( buuuu, przytulam
Dziękuję jesteście Kochane!

reklama
Madziaas - jutro jak tak będzie to lece do dentysty bo padne. Mam nadzieję że to nie osemka się rozpycha bo będzie masakra. Ja wogóle mam problem z zębami bo jak mi kiedyś szóstke prześwietlali to się okazało że kanały są połączone z zatokami ??? czy jakoś tak. Ogólnie lipa jak coś trzeba będzie rwać i jak ząb boli to głowa też.

Asmi - :( buuuu, przytulam
Oj to nie wiedziałam,że tak może być że z zatokami:confused: A w ciąży to wogóle sypią sie zęby,dlatego ja byłam w tym tygodniu i w poniedziałek ide znowu

Kurna plamienia się zaczynają a dzisiaj był dopiero 10 dzień duphastonu. Nawet nie mam po co jutro testa robić bo @ się rozkręca.
Mało mnie dzisiaj tu bo już chyba z trzecia burza dzisiaj:wściekła/y:

Dobra dziewczynki! Ja już uciekam, spać mi się troszkę chcę!:-) Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie!

Hejka- doczytalam co naskrobalyscie.

U mnie juz po pakowaniu i jutro do Polski, siedze wlasnie z farba na glowie a mialam jutro robic, ale pewnie nie bedzie mi sie chcialo. Nie wiem czy bede miec czas zajrzec w Polsce, ale odezwe sie po powrocie.
3mam kciuki za nowe fasolki a za mamy za dobre samopoczucie. Buziolki

reklama
WITAM:-)Jestem na chwilke tylko powiedzieć co u mnie słychac:tak:Już jest lepiej jeśli chodzi o plamienie bo tylko brudze ale rzadko i to ze śluzem a czasem tylko sam śluz leci co krwi nie ma:-)ale gorzej ze samopoczuciem:baffled:jestem osłabiona często kręci mi się w głowie mam co chwile mdłości i jestem strasznie śpiąca:baffled:dużo M mi pomaga a niedługo siostra przyjeżdza:tak:za dwa tygodnie mam wizyte no chyba że by się coś działo ale tfu tfu odpukać;-)dupka i ten folik biore 3 razy dziennie co jak mam to brać to już na samą myśl mnie mdli bo ja nienawidze tabletek:sorry2:wczoraj mnie bolał brzuszek co wziełam no-spe ale to przez to że mniałam wzdęcia a jeszcze głupia zjadłam grochówke:wściekła/y:to się ma głowe co:sorry2:leże leże ale też czasem wstane bo to pisiu co chwlile mi sie chce no i czasem małemu zrobić pić no niestety ale tak to leże bo M nawet mi jeść poda:tak:brzuszek pomału rośnie juz widze duże zgrubienie na dole nawet M mówi że sie pokazuje:-)

POZDRAWIAM WAS I DZIĘKUJE ZA WSPARCIE JESTEM SILNA DLA FASOLKI WARTO:tak::-)

Kochana odpoczywaj dużo:tak: i nie jedz grochówki:-p

Cześć Dziewczyneczki :)U mnie intensywne przygotowania do 3 dużych rzeczy :) i to w kolejności :))
Wieczór Panieński, Ślub i Fasolka :) Żadnej z nich nie mogę się doczekać:)Mama Sówka mocno trzymam kciuki:) I zazdroszcze Ci strasznie że jesteś taka spokojna ja jestem kłębkiem nerwów...

Kochana ja też już się nie mogę doczekać dlatego się nie denerwuję:-D wczoraj jak z Narzeczonkiem zakładaliśmy zawieszki na wódkę to się śmiałam, że czuję się jakbyśmy szli do kogoś (np. do siostry) na wesele, a nie na swoje:-p hehe uśmialismy się:-)

Hej Hej,

Ja na chwile niestety bo zęby mnie bolą a dzięki nim głowa- buuuuuuu - całe dziąsło u góry mi spuchło :-( - a dziury żadnej nie widać. Mama Sówka i kejt - już niedługo, już niedługo, biała sukienka, przysięga ... :-):-):-)

Maggie dzień dobry:-) uważaj na ząbki i najlepiej jak najszybciej do dentysty:tak: hehe najbardziej się denerwuję, że pomyslę się w kościele, ale w sumie przynajmniej będzie śmiesznie:-D

Wyszła jedna kreska. Ciąży brak, a @ dalej nie ma. Chyba wybiorę się do lekarza.

Przykro mi, że tylko jedna kreseczka, ale sama piszesz, że to nawet może lepiej, więc pewnie następnym razem się uda:-) może tak miało być, żebyś najpierw znalazła sobie pracę, żebyś potem nie musiała się martwić:tak:

U mnie juz po pakowaniu i jutro do Polski, siedze wlasnie z farba na glowie a mialam jutro robic, ale pewnie nie bedzie mi sie chcialo. Nie wiem czy bede miec czas zajrzec w Polsce, ale odezwe sie po powrocie.
3mam kciuki za nowe fasolki a za mamy za dobre samopoczucie. Buziolki

Udanego pobytu w Polsce i udanej imprezki:-D

Ja dziś mam wyśmienity humorek mimo, że wstałam już o 5:confused: Wczoraj byłam zrobić sobie paznokcie, więc już wszystko załatwione, dziś tylko kosmetyczka i musimy podjechać na salę:-)

Do góry