reklama
Zgadzam się:-)Madziaas na pewno będzie zdrowy. Teraz przecież są takie aparatury, że jest małe prawdopodobieństwo, że lekarz coś przegapi.
Madziu mam nadzieje, ze nie poboli za dlugo - odpocznij sobie pracusiu. Ja tez dzisiaj dwa prania, obiad, mycie podlogi i zakupy a teraz pisze prace , ale ja jestem samiutka wiec moge szalec.
Zapomnialam dopisac 700 slow bo tutaj tak licza
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ola życzę natchnienia i szybkiego skończenia pracy. Powiem Ci że jak czytam Twoje posty jak się męczysz nad pracą to cieszę się, że ja już mam to za sobą. Chociaż nie powiem temat pracy magisterskiej miałam rewelacyjny i taki, który mnie interesował.
Madziaas
Już jesteś:)
No ogólnie boje sie porodu,ale myśle sobie że dam rade,nie ja pierwsza i nie ostatnia;-) A wyprawke tak kompletuje :-)A masz jakieś obawy co to porodu? Ja się czasem zastanawiam jak to będzie. Kompletujesz już wyprawkę?
Madziaas
Mam taką nadzieje:-)Madziaas na pewno będzie zdrowy. Teraz przecież są takie aparatury, że jest małe prawdopodobieństwo, że lekarz coś przegapi.
Madziaas
Jutro za to nic nie robie:-) Pisz pisz,mam nadzieje że szybko ci pójdzie:-)Madziu mam nadzieje, ze nie poboli za dlugo - odpocznij sobie pracusiu. Ja tez dzisiaj dwa prania, obiad, mycie podlogi i zakupy a teraz pisze prace , ale ja jestem samiutka wiec moge szalec.
reklama
Podziel się: