Madziaas
Już jesteś:)
No jeszcze troszke musze z kręgosłupem przecierpieć,ale dam rade ;-)Mam nadzieję, że Ci przejdzie. Tulę ciepło!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jeszcze troszke musze z kręgosłupem przecierpieć,ale dam rade ;-)Mam nadzieję, że Ci przejdzie. Tulę ciepło!:-)
Ja dzisiaj poszalałam:-) Mam taką siłe od rana,że zrobiłam obiad,upiekłam ciasto i zrobiłam jeszcze dwa prania
tylko na poczatku lezalam w szpitalu tez przez skurcze i bylam na podtrzymaniu, potem zastrzyki bo jeszcze chyba luteina czy duphaston nie byly tak dostepne i potem bylo ok, tylko mdlosci 9 mc trwaly
ja robie u siebie, do dolmedu bym nie dojechala :-( czuje sie ostatnio kiepsko i sama nei wiem co jest grane, dzis dwa razy zaslablam, w glowie wiruje, nogi jak z kamienia wycieczka do wc sprawia mi trudnosc, ciezki oddech, naczy ciezko mi sie oddycha jakbym nie mogla zlapac pelnego oddechu, cos do taty powiem i juz zadyszka, to moze byc cisnienie ??? wczesniej tez mialam energie w miare tyle ze nie moglam ale pranka tu ciacho tu cos a od paru dni NIC. Ja robie badania w swojej przychodni bo mam za free i blisko
dziewczyny wiem ze to pytanie nie w to miejsce ale moze mi doradzicie, jak pisalam nie czuje sie dobrze ostatnio, jutro ide do gina zobaczymy ale tak dla mojej wiadomosci chcialam wiedziec: pozyczylam sobie cisnieniomierz i mam 90/50 czy w ciazy to ok cisnienie ?? czy przy takim moge sie gorzej czuc?? wiem ze nie mozna miec wysokiego jak 140/90 to juz zle?? sorki za pytanie ale moze ktoras ma wiedze
Na pewno się uda:-)Ojej dziewczynki jak ciężko za Wami nadąrzyć
MORENA - GRATULUJE (chyba ostatnia na form się doczytałam) ALE SUPER!!
MAMA SÓWKA - trzymam kciuki za piekną pogodę w sobotę - ty na weselichu będziesz a ja będę szaleć na Panieńskim swoim
PATRYSIA - wsyztsko będzie ok - musi być
KROPTUSIA - koniecznie zglos się do lekarza....
Ja dopinam ostatnie rzeczy przed slubem i ledwo zyję - jestem zakręcona jak słoik - w ogole nie moge się na niczym skupić... ale jeszcze tylk 1,5 tygodnia.
Co do Dzidziusia... to czekam na noc poślubą ))) To będzie najlepszy czas... A może się uda
Dzisiaj moj obiera ziemniaki do obiadu a ja mieszam barszczyk i mowie do niego ze dzisiaj mamy dwa lata po slubie- a on mi odparl- no faktycznie i sie podrapal po glowie. Oj co za koles z niego
Bylam sie dzisiaj posmarzyc, potem ide jeszcze raz w czwartek i w piatek juz lecimy, mam mieszanyt uczucia co do tego urlopu, niby sie ciesze bo sie pobawimy ale caly czas mi dzwoni w glowie ze panna mloda w ciazy Musze skonczyc dzisiaj moja nieszczesna prace i zostanie mi tylko jedna i bede free :-)
Mi dalej się nie pojawiła @. Miała być w sobotę.
Jeszcze troszeczkeJa niestety muszę czekać ( przez ten antybiotyk) i wkurza mnie, że nie ma jeszcze @
Co masz na myśli co teraz czuje?:-)Jeszcze trochę i będzie was więcej Madzias. Co teraz czujesz?
Chodzi mi o to czy już nie możesz się doczekać. Mi się wydaje, że czym bliżej tym bardziej nie można się doczekać.Co masz na myśli co teraz czuje?:-)
Przepraszam nie zaskoczyłam:-) No tak jest,że nie moge sie doczekać,ale też sie boje..... mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze i że malutki będzie zdrowyChodzi mi o to czy już nie możesz się doczekać. Mi się wydaje, że czym bliżej tym bardziej nie można się doczekać.