Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
zerknij na moja sygnature..
robiłam..ale nie z porannego moczu
A wybierasz się do ginka???
P.S. Chodziło mi czy dziś robiłaś test...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zerknij na moja sygnature..
robiłam..ale nie z porannego moczu
aaa...nie dzis nie robilam...moj maz twierdzil ze w czwartek dostane @...dzis jest czwartek...jesli dzisiaj nie bedzie to jutro rano z porannego robie..i wtedy zobacze co dalej
nie wiem...on gupi jest...wczoraj juz cos zaczynal sie wykrecac i mowic ze moze nie w ten czwartek?...
Witam!
Aha to kochana ja trzymam kciuki, żeby jednak @ dziś nie przyszła, żebys jutro mogła zrobić test i zobaczyć na nim II piękne grube kreseczki:-) a skąd u męża takie przeczucie???
Witam!
hej,widze przyszlamamusiu,ze jestesmy w podobnej sytuacji u mnie tez nadal brak @ z tym,ze wlasnie robilam test i jest jedna krecha tak jak myslalam ide do gina w poniedzialek niech mi cos da na wyregulowanie tej wstretnej@,no i moze wkncu zrobie jakies badania,bo chcemy od tego cyklu zaczac powazne staranka,bo do tej pory podeszlismy do tego wszystkiego na luzie,M myslal,ze jak sie przestaniemy zabezpieczac to jego zolnierzyki od razu trafia do celu tak jak za pierwszym razem,no ale niestety sie nie udaje...
Kochana ja podziwiam Twoją cierpliwość, bo ja na Twoim miejscu już dawno poleciałabym do apteki i ten test zrobiła....hehe, ale ja taka jestem w gorącej wodzie kąpana