reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Paa,ja potem będeOk. To papa. Jutro się odezwę.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
witam Panie
staram się o dzidziusia, i w sumie chyba już wariuję z tego powodu, bo zaczęłam z narzeczonym starania dopiero pare dni temu, a ja sie już modlę, by nam się udało.. po ilu dniach oid ostatniego stosunku moge zrobić test? czy może jest jakiś inny sposób by sie dowiedzieć czy się udało?
staram się o dzidziusia, i w sumie chyba już wariuję z tego powodu, bo zaczęłam z narzeczonym starania dopiero pare dni temu, a ja sie już modlę, by nam się udało.. po ilu dniach oid ostatniego stosunku moge zrobić test? czy może jest jakiś inny sposób by sie dowiedzieć czy się udało?
Kaprycha
Fanka BB :)
Wiem co czujesz ale ja nie proponowalabym Ci robic testu przed terminem @. Niestety doswiadczenie mnie nauczylo, ze lepiej cierpliwie poczekac. Jezeli juz, to prawie 100% pewnosci da Ci badanie krwi (betaHCG). Z tego co wiem, mozesz zrobic takie padanie jakies 10 dni po owulacji.witam Panie
Tak, czy inaczej ja Ci radze czekac do terminu @
Madziaas
Już jesteś:)
Cześć Przyszła_mamusiu nadal brak @ ??hej kwiatuszki moje ukochane )
reklama
Podziel się: