reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Nie ma za co:-) Będe za chwile uciekać bo mój M sie obudził i mu obiad chce dać i zrobie wkońcu racuchy :-)

Elżbietko, bardzo dziękuje Ci za odp. wszystko jest możliwe:)
Twój Filipek to już kawał chłopa:)):-D

witam Panie :)
staram się o dzidziusia, i w sumie chyba już wariuję z tego powodu, bo zaczęłam z narzeczonym starania dopiero pare dni temu, a ja sie już modlę, by nam się udało.. po ilu dniach oid ostatniego stosunku moge zrobić test? czy może jest jakiś inny sposób by sie dowiedzieć czy się udało?

witam Panie :)
staram się o dzidziusia, i w sumie chyba już wariuję z tego powodu, bo zaczęłam z narzeczonym starania dopiero pare dni temu, a ja sie już modlę, by nam się udało.. po ilu dniach oid ostatniego stosunku moge zrobić test? czy może jest jakiś inny sposób by sie dowiedzieć czy się udało?
Wiem co czujesz ale ja nie proponowalabym Ci robic testu przed terminem @. Niestety doswiadczenie mnie nauczylo, ze lepiej cierpliwie poczekac. Jezeli juz, to prawie 100% pewnosci da Ci badanie krwi (betaHCG). Z tego co wiem, mozesz zrobic takie padanie jakies 10 dni po owulacji.
Tak, czy inaczej ja Ci radze czekac do terminu @ :blink:

reklama
Do góry