Witam wszystkie staraczki. Jestem tu zupełnie nowa, a więc wpadłam się przywitać. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym a starającym się życzę szybkiego zafasolkowania. Ja starania zaczęłam miesiąc temu... jak narazie nic jeszcze nie wiem
reklama
Witam wszystkie staraczki. Jestem tu zupełnie nowa, a więc wpadłam się przywitać. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym a starającym się życzę szybkiego zafasolkowania. Ja starania zaczęłam miesiąc temu... jak narazie nic jeszcze nie wiem
Witaj w naszym gronie..
to masz jak ja..ja tez nic nie wiem..:-)
P
patrysia*
Gość
hehehe pare dni temu robiłam test wynik negatywny, ale 2 brak nadal więc może może
bete może robiłaś?
witaj:-)trzymam kciukasy i za ciebie PRZYSZŁA MAMUSIA także
P
patrysia*
Gość
MEGANNE a jak masz długie cykle ile ci się już spóźnia @ i kiedy robiłaś test ile dni przed spodziewaną @hmm bo wiesz test może za szybko może teraz warto zrobić co;-)
Patrysia86 bardzo dziękuję.....
ja w sumie nawet nie bardzo wiem kiedy dokładnie @ powinna przyjść. To troszę długa i dziwna historia, w skrócie jest tak że brałam pigułki, zaczęłam nowy cykl, i po 4 tabletce stwierdziliśmy z mężusiem że warto by było się postarać..... hehehe no i po odstawieniu był okres.... i od tamtej pory nic..... to był początek kwietnia. ehh nie wiem czy brak @ jest z powodu burzy hormonalnej czy z powodu fasoleczki. Baaardzo bym chciała aby z tego drugiego powodu
ja w sumie nawet nie bardzo wiem kiedy dokładnie @ powinna przyjść. To troszę długa i dziwna historia, w skrócie jest tak że brałam pigułki, zaczęłam nowy cykl, i po 4 tabletce stwierdziliśmy z mężusiem że warto by było się postarać..... hehehe no i po odstawieniu był okres.... i od tamtej pory nic..... to był początek kwietnia. ehh nie wiem czy brak @ jest z powodu burzy hormonalnej czy z powodu fasoleczki. Baaardzo bym chciała aby z tego drugiego powodu
Madziaas
Już jesteś:)
Witaj :-)Witam wszystkie staraczki. Jestem tu zupełnie nowa, a więc wpadłam się przywitać. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym a starającym się życzę szybkiego zafasolkowania. Ja starania zaczęłam miesiąc temu... jak narazie nic jeszcze nie wiem
reklama
P
patrysia*
Gość
MEGANNE hmm to może zrób betke co a jak by nie wykazałą fasolki co odrazu tfu tfu ale gdyby to idz do gina i wyreguluj @ i wtedy staranka już ze świadomoscią co kiedy itd.
Podziel się: