reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczyny jestem w ciąży :eek::eek::eek:.
gratulacje kochana..

Witam Sie..

7 rano telefon od rodzicow, ktorzy pojechali do wawy i dzwonia ze 15km przed nadarzynem sie rozkraczyli.. no to kombinowanie lawety i heja prawie 300km w jedna strone.. caly dzien w aucie

poza tym napaza mnie lewy jajnik.. czasem prawy ale raczej lewy i to juz wczoraj podczas serduszkowania myslalam ze wyzione ducha.. a dzis to juz odlot totalny.. czyzbym poraz pierwszy czula owulacje tylko az juz? 13dc? zobaczymy kiedy tempka skoczy..

Pozdrawiam
i się żegam.. padam na pyszczek

reklama
Dziewczyny jestem w ciąży :eek::eek::eek:. Dzisiaj rano 2 grube kreski na teście. W sumie spodziewałam się trochę ale i tak czuję zaskoczenie i jakieś takie niesamowite uczucie, że cały dzień o tym myślę. Nie mogę w to uwierzyć.

Agniesia trzymam kciuki za Twoje testowanko, bo u mnie najwyraźniej ten ból piersi tak z boku+ kłucie w jajniku to było TO :-).
Jeszcze ktoś tu pisał, że cały czas się czuje śpiący i słaby- ja póki co od paru dni budzę się o 5, 6 rano a wcześniej to najchętniej wstawałabym o 10 rano :-D.

Postaram się wkleić testa- od razu mówię, że jakość słaba, ale coś tam widać. :-D

gratuluję serdecznie i bardzo się cieszę - dbaj o siebie:)
ja nadal wyczekuję na fasolkę...:realmad:już by mogła sie pojawić! lekarz mi powiedział, że jak nam sie 4 cykle ie uda, to mamy się zgłosić na badania i że nie ma co czekać rok czy dwa, tylko trzeba od razu działać!

Dziewczyny jestem w ciąży :eek::eek::eek:. Dzisiaj rano 2 grube kreski na teście. W sumie spodziewałam się trochę ale i tak czuję zaskoczenie i jakieś takie niesamowite uczucie, że cały dzień o tym myślę. Nie mogę w to uwierzyć.

Agniesia trzymam kciuki za Twoje testowanko, bo u mnie najwyraźniej ten ból piersi tak z boku+ kłucie w jajniku to było TO :-).
Jeszcze ktoś tu pisał, że cały czas się czuje śpiący i słaby- ja póki co od paru dni budzę się o 5, 6 rano a wcześniej to najchętniej wstawałabym o 10 rano :-D.

Postaram się wkleić testa- od razu mówię, że jakość słaba, ale coś tam widać. :-D

Mexi, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też tak miałam, że nie mogłam spać i stałam się rannym ptaszkiem, chyba adrenalinka buzowała, a od dwóch dni przysypiam wszędzie :-)

heja dziewczynki

Mexi gratulki Kochana

Maggie Ty bidulko- odpoczywaj sobie i jedz na co masz ochote i kiedy masz ochote

U mnie nastrój o wiele lepsz, czekam z niecierpliwoscia.

Jak myslicie ile jeszcze poczekac z wizyta u lekarza, bo jesli teraz siem nie udalo to zaczniemy 5 cykl. Bojs sie ze mnie odesle i kaze przyjsc za rok.

Witam Babeczki was z rana.
M śpi.
U mnie niestety od poniedziałku powódź @ a dzisiaj nie zapowiada się na ustąpienie.

Tak bywa.

Ale co nas pociesza to ten cykl już będzie na wspomagaczach.
Zobaczymy może coś to pomoże.

Miłego dnia

heja dziewczynki

Mexi gratulki Kochana

Maggie Ty bidulko- odpoczywaj sobie i jedz na co masz ochote i kiedy masz ochote

U mnie nastrój o wiele lepsz, czekam z niecierpliwoscia.

Jak myslicie ile jeszcze poczekac z wizyta u lekarza, bo jesli teraz siem nie udalo to zaczniemy 5 cykl. Bojs sie ze mnie odesle i kaze przyjsc za rok.

Dodaj ciut od siebie ;-) Powiedz, że się staracie dłużej. Np 10 miesięcy...
Zawsze to jakieś rozwiązanie. Lekarz powinien Ci wtedy zlecić badania hormonów. Jeśli wszystko będzie ok to Cię uspokoi a jeśli trzeba będzie się podleczyć to zaczniesz od zaraz a nie za rok :tak:
Głowa do góry i leć do lekarza z odpowiednią wersją wydarzeń!

Mexi GRATULACJE!!!,milego dnia dziewczyny:)jak ja sie ciesze,ze dzis ostatni dzien pracy:)juupii;)i od jutra z mezusiem cale trzy dni wolnego:)choc jutro mamy isc na imprezke urodzinowa,a mi sie tak nie chce,ze szok,wogole ostatnio jakas sie leniwa zrobilam;),zmykam na zakupy

hej dziewczyny jestem nowa ale tez sie staram od dwoch miesiecy.mam 23latka i od 3 lat jestem mezatka.bardzo mnie ciesz gdy czytam ze wam sie udalo ja tez bym chciala zasiasc w jednej lawie z oczekujacymi ale jak narazie mi wystarczy siedzenie ze staraczkami:-)caluje i sciskam kciuki

reklama
hej dziewczyny jestem nowa ale tez sie staram od dwoch miesiecy.mam 23latka i od 3 lat jestem mezatka.bardzo mnie ciesz gdy czytam ze wam sie udalo ja tez bym chciala zasiasc w jednej lawie z oczekujacymi ale jak narazie mi wystarczy siedzenie ze staraczkami:-)caluje i sciskam kciuki
Witaj morenko:)

Do góry