K
Kinga85
Gość
mamasówka fajnie że jestes taka szczesliwa no i juz za miesiac ślub! zobaczysz jak zleci
Miłego dnia! ;-)
Miłego dnia! ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my z mężem oglądamy youcanedance
synek już śpiocha...
ja pewnie jeszcze horror obejrzę
patrysia86 i jak pizza smakowała? )
My dziś na kolację zrobiliśmy sobię sałatki z fetą mniami
aha kto ma ochotę luknąć na moje foteczki to zapraszam: www.ischmaru.flog.pl ;-)
Dobrej nocy
nie koniecznie spokojnej! :-)
Witam się kochane z Wami w ten czwartkowy poranek:-) co prawda u mnie dziś słoneczka nie ma, ale czuję się rewelacyjnie, bo za miesiąc wychodzę za mąż:-) hehe kto by pomyślał dziś jedziemy do moich rodziców obgadać jeszcze parę spraw związanych ze ślubem, potem do spowiedzi i na zakupy, bo już chyba czas, żeby kupić panele i farby powiem Wam, że wczoraj padałam nawet nie wiem kiedy, bo taka jestem zmęczona pracą i tym remontem, ale na szczęście chociaż udało mi się 3 prania puścić, więc pranie z głowy
mamasówka fajnie że jestes taka szczesliwa no i juz za miesiac ślub! zobaczysz jak zleci
Miłego dnia! ;-)
my z mężem oglądamy youcanedance
synek już śpiocha...
ja pewnie jeszcze horror obejrzę
patrysia86 i jak pizza smakowała? )
My dziś na kolację zrobiliśmy sobię sałatki z fetą mniami
aha kto ma ochotę luknąć na moje foteczki to zapraszam: www.ischmaru.flog.pl ;-)
Dobrej nocy
nie koniecznie spokojnej! :-)
Witam się kochane z Wami w ten czwartkowy poranek:-) co prawda u mnie dziś słoneczka nie ma, ale czuję się rewelacyjnie, bo za miesiąc wychodzę za mąż:-) hehe kto by pomyślał dziś jedziemy do moich rodziców obgadać jeszcze parę spraw związanych ze ślubem, potem do spowiedzi i na zakupy, bo już chyba czas, żeby kupić panele i farby powiem Wam, że wczoraj padałam nawet nie wiem kiedy, bo taka jestem zmęczona pracą i tym remontem, ale na szczęście chociaż udało mi się 3 prania puścić, więc pranie z głowy
przepraszam..juz koniec gadania o mojej rozmowie..ale egoistka ze mnie..przepraszam dziewczyny
Hej Wszystkim:-)
A nam dzis mija 3 miesiace odkad jestesmy małżenstwem
Buziaki dla Was Kochane
Hej Wszystkim:-)
A nam dzis mija 3 miesiace odkad jestesmy małżenstwem
Buziaki dla Was Kochane
My mamy 5 maja drugą rocznicę ślubu
A wiecie może jak się po kolei one nazywają? Bo pierwsza to wiem, że papierowa..