reklama
Cześć!
My z mężem zaczęliśmy się starać o pierwszego dzidziusia
W związku z tym, że masz już jedną dzidzię mam pytanie. Ponieważ dni płodne miałam od 7 i konsekwentnie się staralismy przez wzystkie dni płodne, czy jest możliwe że bolące piersi od około tygodnia to objaw byc może ciąży?
Pozdrawiam i całuję
My z mężem zaczęliśmy się starać o pierwszego dzidziusia
W związku z tym, że masz już jedną dzidzię mam pytanie. Ponieważ dni płodne miałam od 7 i konsekwentnie się staralismy przez wzystkie dni płodne, czy jest możliwe że bolące piersi od około tygodnia to objaw byc może ciąży?
Pozdrawiam i całuję
maggie_f
Fanka BB :)
hej dziewczynki z wieczora,
Madziaas - jak się słońce czujesz? dzidzia daje już o sobie znać??? :-)
syneczki2 - dziękuję za odpowiedź Kochana, właśnie tak mi się wydawało, że przed @ to gęsty i biały - taki zwykle miałam. Ale u mnie tymczasem rzadki, nie ciągnący i mleczny. Chyba nie jestem książkowym przykładem Biegam na siusiu co godzinę - ale to chyba zaczątki jakiegoś zapalenia pęcherza i może stąd inny śluz.
beti - wklejaj mi tu zaraz przepisik albo biorę ninonkę i będziemy Cie szukać, a wiesz kobiety w ciąży bywają nieobliczalne więc ninonka może być groźna :-)
Madziaas - jak się słońce czujesz? dzidzia daje już o sobie znać??? :-)
syneczki2 - dziękuję za odpowiedź Kochana, właśnie tak mi się wydawało, że przed @ to gęsty i biały - taki zwykle miałam. Ale u mnie tymczasem rzadki, nie ciągnący i mleczny. Chyba nie jestem książkowym przykładem Biegam na siusiu co godzinę - ale to chyba zaczątki jakiegoś zapalenia pęcherza i może stąd inny śluz.
beti - wklejaj mi tu zaraz przepisik albo biorę ninonkę i będziemy Cie szukać, a wiesz kobiety w ciąży bywają nieobliczalne więc ninonka może być groźna :-)
DZIEWCZYNY, a jak ja mam nieregularne cykle...raz 21 raz 36 dni... to kiedy mam pójść na ten monitoring..?
Kochane..te z Warszawy....która zna gina, który robi monitoring bez marudzenia? Podajcie please namiary....dziś mój 3 dc więc niedługo bym poszła jak coś....
pomóżcie.
Maggie kochana, nie zrobiłam dziś bo nie dałam rady, za długo u lekarza siedziałam, postaram się jutro i od razu wklejam:-):-):-) dziękuję za komentarz słonko:-):-)
Ninonka zdrowiej kochana jak najszybciej , nie daj się choróbsku
Kroptusia za te czekanie dam dwa hehe:-):-)
a gdzie to Dzeni?:-)
pozdrawiam wszystkie dziewczynki
życzę kolorowych
buzia:-)
Ninonka zdrowiej kochana jak najszybciej , nie daj się choróbsku
Kroptusia za te czekanie dam dwa hehe:-):-)
a gdzie to Dzeni?:-)
pozdrawiam wszystkie dziewczynki
życzę kolorowych
buzia:-)
Paulina446
mamy czerwcowe 2006
Witam serdecznie
Chciałabym sie przyłączyc do wszystkich starających się.Pozdrawiam
Witam serdecznie
witamy witamy i zapraszamy
reklama
K
Kinga85
Gość
hej dziewczyny
witam nowe staraczki
jestem juz zmeczona wiec bede sie z wami zegnała i do jutra!
Spokojnej i owocnej nocy;-):-)
witam nowe staraczki
jestem juz zmeczona wiec bede sie z wami zegnała i do jutra!
Spokojnej i owocnej nocy;-):-)
Podziel się: