reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ale on w luxmedzie przyjmuje to napewno mi nie dadzą numeru do niego...dziewczyny cytologia tez wyszla żle...mam cytolize, autolize i zapalenie znaczne i coś tam jeszcze...oj juz nie wiem sama...zobaczymy jakos zadzialam...

Oj kochana to szybko musisz wziazs sie za leczenie i spowrotem za staranka, bedzie dobrze zobaczysz :tak:
mi przed starankami cytologia wyszla okropna:szok: mialam wirusa HPV :baffled: dostalam odpowiednie leki i po 2 miesiacach cytologia byla I grupa :tak:

Witam!
Wczoraj ostatni dzien w tym cyklu bralam Luteine. Mialam ogromna nadzieje ze wkoncu bedzie jakis efekt staranek i ku mojemu zdziwieniu od razu pojawila sie @!!! Zdziwienie tym wieksze ze ostatnie 2 cykle trwaly po 45-46 dni a tym razem Luteina i cykl trwal 27 dni. Okropnie boli mnie brzuch i jak zwykle jestem podlamana. Znowu nic!!! A tak bardzo chcialam....:-(

Napewno luteine dostalas na wyregulowanie cykli bo cykle 45 dniowe sa strasznie dlugieeee :szok:
Organizm powoli przyzwyczai sie do krotszych cykli po luteinie i bedzie dzidzia,zobaczysz:tak:

Martynka222- oby ta 9 sie sprawdzila dla nas wszystkich :-D

Oooo nawet Tikanis przeszla na starajace sie 2009, super :D Sliczny brzusio kochana :-)

Ostatnia edycja:
reklama
martyna222 ponoć wypoczynek i wczasy działają cuda!więc powodzenia!
tikanis masz piękny brzuszek i ślicznie wyglądzasz!!!
becia dostalas zaraz okresu bo luteina wywołuje @ a jesli jest się w ciązy to podtrzymuje ciąże
lilu mam nadzieję że w tym roku zajdziemy....

dziewczyny jak już pisałam 2009 będzie szczęśliwy dla nas wszystkich.... !!!!
dla mnie ten 2008 strasznie się ciągnął był taki monotonny taki jakbym stanęła w miejscu i nie mogla dalej ruszyć...
no i czas na zmianę... pozytywne myslenie dziewczyny!!!!

Czesc :-) ja już zapisałam się do staraczek 2009 na innym poście ale bardzo chętnie będe tam gdzie pozytywne fluidy latają :tak:
Staraczka 2009 :-D

lilu wiesz na wiosne będzie 2 lata ale my przed ślubem wogóle nie uwarzalismy i nic...
ten pierwszy rok to bylo tak że co cykl to nadzieja, moze się uda będzie świetnie a jak nie, to ja tak się nie zastanawialam dlaczego tak jest...ale juz po roku to zaczelismy konkretnie pracowac i nic..
Policystyczne jajniki no i brak cykli owulacyjnych.Ale wiesz, zmienilam lekarza no i od nowa szukanie i mysle ze on mnie poprowadzi troszke dokladniej i będzie efekt:) ten lekarz mowi że nie jest pewien czy to pco...ja juz teraz zgłupiałam...teraz znowu nie mialam @ od wrzesnia.
Moje kolezanki w ciąży, moja siostra tez, wszystkie za pierwszym razem...juz wbijam sobie do głowy ze moze tak ma byc..

reklama
ale on w luxmedzie przyjmuje to napewno mi nie dadzą numeru do niego...dziewczyny cytologia tez wyszla żle...mam cytolize, autolize i zapalenie znaczne i coś tam jeszcze...oj juz nie wiem sama...zobaczymy jakos zadzialam...

to prawda w luxmed nie daja telefonów do ginków..szkoda...z moim luxmedowym tez mam problem jak cos sie dzieje....
ech no i dobrze by było wyleczyć to wszystko przed starankami, przynajmniej II gr ale nie do leczenia

Do góry