Lilu19
Fanka BB :)
ale on w luxmedzie przyjmuje to napewno mi nie dadzą numeru do niego...dziewczyny cytologia tez wyszla żle...mam cytolize, autolize i zapalenie znaczne i coś tam jeszcze...oj juz nie wiem sama...zobaczymy jakos zadzialam...
Oj kochana to szybko musisz wziazs sie za leczenie i spowrotem za staranka, bedzie dobrze zobaczysz
mi przed starankami cytologia wyszla okropna mialam wirusa HPV dostalam odpowiednie leki i po 2 miesiacach cytologia byla I grupa
Witam!
Wczoraj ostatni dzien w tym cyklu bralam Luteine. Mialam ogromna nadzieje ze wkoncu bedzie jakis efekt staranek i ku mojemu zdziwieniu od razu pojawila sie @!!! Zdziwienie tym wieksze ze ostatnie 2 cykle trwaly po 45-46 dni a tym razem Luteina i cykl trwal 27 dni. Okropnie boli mnie brzuch i jak zwykle jestem podlamana. Znowu nic!!! A tak bardzo chcialam....:-(
Napewno luteine dostalas na wyregulowanie cykli bo cykle 45 dniowe sa strasznie dlugieeee
Organizm powoli przyzwyczai sie do krotszych cykli po luteinie i bedzie dzidzia,zobaczysz
Martynka222- oby ta 9 sie sprawdzila dla nas wszystkich
Oooo nawet Tikanis przeszla na starajace sie 2009, super Sliczny brzusio kochana :-)
Ostatnia edycja: