reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kurcze dziewczyny ale o to wlasnie chodzi zeby sie zintegrować...wpolnie wspierac i doradzac sobie.
Mi tam bez roznicy gdzie bede...czy u mamus po raz pierwszy czy u mamus po raz 10....Droga jest ta sama....ja niby wiem jak to jest byc w ciązy ale tak samo podchodze do tego jak za 1 razem..podobne obawy itp
pozdrawiam Was dziewczyny ;)))

Dziewczyny chyba nie ma sensu tworzyc kilka wątkow 2009
a to ze powiedzmy ktoś juz ma dziecko i znow sie stara to chyba nie ma znaczenia bo cel jest ten sam co mamus ktore dzieci jeszcze nie mają: zafasolkowac.
Pozdrawiam Cieplo
popieram
ale niech robią dziewczyny jak chcą...
ja tu nie jestem moderatorem :blink:

witam nowe staraczki! :))

dziewczyny jak ja sie dziwnie ostatnio czuje.... :baffled: podbrzusze cały czas mnie "boli jakos inaczej" no i te zawroty, sennosc....
@ tuz tuz ciekawe...... :sorry2:

ja mysle dokladnie tak jak Ty Lilu!

niby racja ale kobieta ktora ma juz dzidzie wie jak to jest nosic pod sercem malenstwo a my ktore nigdy tego nie doswiadczylysmy tez czujemy sie inaczej w calej tej sytuacji...niby cel jest ten sam...nie zrozumcie mnie zle,poprostu tak mysle...ale chyba nie ma co robic zamieszania,jakos sie zintegrujemy..:tak:

Popieram kochana :tak:
Kurcze dziewczyny ale o to wlasnie chodzi zeby sie zintegrować...wpolnie wspierac i doradzac sobie.
Mi tam bez roznicy gdzie bede...czy u mamus po raz pierwszy czy u mamus po raz 10....Droga jest ta sama....ja niby wiem jak to jest byc w ciązy ale tak samo podchodze do tego jak za 1 razem..podobne obawy itp
pozdrawiam Was dziewczyny ;)))

popieram
ale niech robią dziewczyny jak chcą...
ja tu nie jestem moderatorem :blink:

przeciez do tej pory tez byly dwa watki " starajace sie 2008 " i " mamusie staraczki po raz drugi " i nikt sie do tego nie czepial, wiec o co tu chodzi ? Ja czuje sie lepiej na Starajace sie 2008 a teraz na 2009 i tutaj bede, kazdy ma prawo wyboru gdzie bedzie sie udzielal... Moze dla Mamusiek nie ma roznicy na jakim watku beda sie udzielac ale mysle ze dla dziewczyn ktore jeszcze dzieci nie maja jest roznica.

Ostatnia edycja:
To ja się też melduję na nowym wątku, mimo że nie wiem kiedy zacznę nowe staranka.. Ale lubię Was podczytywać, więc będe wpadać co jakiś czas! :-)
Kochane JA WIEM że ten NOWY ROK to będzie baaaaardzo dobry rok i wiele z nas tu obecnych zafasolkuje! :-p
Wiem to bo.. poprostu WIEM! :-D

Witajcie
ja na sekundke!
Choroba mnie posk;adala i nawet siedziec sil nie mam
Adi....bylo ok a od dzis temperatura i kaszel i znow kolejny antytbiotyk:no::-(
niunia27 oduscila sobie nas!
Kingus85 zycze fasolki:-);-)jeszcze kilka dni i tescik;-)
spadam spac bo umre

To ja się też melduję na nowym wątku, mimo że nie wiem kiedy zacznę nowe staranka.. Ale lubię Was podczytywać, więc będe wpadać co jakiś czas! :-)
Kochane JA WIEM że ten NOWY ROK to będzie baaaaardzo dobry rok i wiele z nas tu obecnych zafasolkuje! :-p
Wiem to bo.. poprostu WIEM! :-D

Witaj kochana, milo ze sie zameldowalas u nas :tak::-)

reklama
Do góry