Madziaas
Już jesteś:)
no widziszWiesz nie mam przekonania co do tego, wspominając Kod Leonarda książka swobodnie do przeczytania, do filmu trzy razy podchodziłam za każdym razem przysypiałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no widziszWiesz nie mam przekonania co do tego, wspominając Kod Leonarda książka swobodnie do przeczytania, do filmu trzy razy podchodziłam za każdym razem przysypiałam.
Smacznego :-) Ja czekam na M i też coś zjemOj idę zjeść kolację bo to już ta godzina.
Właśnie po to bym chciała iść do kina żeby samemu ocenić czy wersja filmowa czy książkowa. A o czym jest en Malowany Dom?
Oj idę zjeść kolację bo to już ta godzina.
Ale ja jestem przynajmniej tydzien przed owulacja. Cykle mam nieregularne, ale od pol roku nie krtotsze niz 32 dni.Na moim suwaczku szczegoly....jak juz to 3 ciąże.. bo ja to raczej odpadam juz - 3dc - owulki wczoraj nie było wiem mnie pan nie zapłodnił.. hihih
Hopeodnosnie bólów po lewej i prawej stronie w srodku cyklu to moze byc owulka, pod koniec cyklu to moze byc rozciagajaca sie macica na ciaze ale nie koniecznie.. ja tam mialambył ten dluuugi cykl czyli marcowy bolało raz po lewej czasem po prawej ale to było pod koniec cyklu gdzies tak od 32 do 51dc.. czyli do samego @
czekam na ten film takze chce go poogladac.. musze stwiedzic ze ekranizacja kodu da vinci mi sie z deko nie podobała z racji takzej iz troszke pozmieniali..Ja teraz muszę zaciągnąć M na Anioły i Demony. Książkę już dawno czytała więc mogę obejrzeć film.
Ale ja jestem przynajmniej tydzien przed owulacja. Cykle mam nieregularne, ale od pol roku nie krtotsze niz 32 dni.Na moim suwaczku szczegoly....
Ja niestety widzialam tylko reklame tego filmu, ale wyglada na to, ze jest bardzo interesujacy i pewnie nie bedzie lubiany przez KK.Ja teraz muszę zaciągnąć M na Anioły i Demony. Książkę już dawno czytała więc mogę obejrzeć film.
ale na razie mam troche sluzu, ale jest go stanowczo za malo, by nazwac to sluzem owulacyjnym....ale dzieki, bede czekac na rozwoj sluzu.jesli masz nieregularne to obserwuj sluzik i ten ból.. jesli sluzik plodny zniknie i bol takze to oznacza ze w była owulka dolicz 14 dni stardardowo (u mnie prawdopodobnie 15 lutealna trwa) i jak po 14 dniach nie przyjdzie to na 18dznie po owulce testuj