Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja też bym chciała drugiego chłopca (zapewne Franka), ale jak będzie dziewczynka to się nie pogniewam :-) Póki co trzeba się porządnie postarać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie że to najważniejszeMADZIAS Wiktorka już jest u mnie w rodzinie to moja siostrzenica:-)
PAULINA tak tak ,ale jak mówisz też z chłopaczka drugiego byśmy się cieszyli też są plusynajważniejsze to zdrowe;-)
Ja też bym chciała drugiego chłopca (zapewne Franka), ale jak będzie dziewczynka to się nie pogniewam :-) Póki co trzeba się porządnie postarać.
oczywiście nazwisko też bierzemy pod uwagęPAULINA my także co nieco dopasowujemy imiona ale bardziej do nazwiska,głównie mój M jak to mówi to musi pasować
patrysia oczywiście zdrowie najważniejsze, ja niestety w tym cyklu nie poceluje ani na chłopca ani na dziewczynkę bo M wyjechał dzisiaj na 2 tygodnie
ja w tym roku już byłam chora 2 razy i za każdym w czasie owulki najgorsze jest to, że człowiek potem leków nie chce brac bo a nóż się udało i choroba się przeciągaa ja teraz co nieco katar dostajemam nadzieję że akurat na owulke nie zachoruje bo będziemy musieli przełozyć bo niechce sie tabletkami faszerować i ogólnie chora przy serduszkowaniu bo nie wiem jak na to wpłynie