reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ślub to super sprawa:)) Ja tam bardzo dobrze wspominam ten dzien:happy: Tylko, że ja nawet przed samym ślubem się nie denerwowałam, stres mnie dopadl doipero w kościele i cała msze chciał mi się strasznie smiać (te efekt nerwów:-))

Mama-staraczka 2009 to również ja:)
Na tym forum raczkuję, to mój pierwszy post:)
Starania planujemy z mężem na maj (w zasadzie mieliśmy się wcześniej postarać, ale przez zawirowania z pracą musimy jeszcze poczekać). Mam nadzieję, że znajdę tu wiele potrzebnych informacji:)
Wszystkim staraczkom życzę szczęścia i powodzenia:)

Hejka, milo poznac :)
Ja sie zarejestrowalam wczoraj i tak mnie wciagnelo, ze ho ho :tak::tak:

My tez planujemy w okolicach kwietnia - maja, wiec...
Powodzonka! :-)

help.... me...
dostałam wyniki meza..
obj. 6ml
pH 8,1
barwa mleczna
czas upłynnienia 35 min
ilość 28,1 mln/1ml w (tu "przyp lub pup) bezpoś pł pj (lub pg) - nie wiem o co chodzi
(tu tez słowo niezrozumiale dla mnie - nieczytelne) lenlo? 3-5
pg (lub pj) emyt lub eryt św,
1-2 hom pech nasiennych?
ruch żwawy 30%
ruch w miejscu 30%
w bezruchu 40%
70% budowa prawidłowa
30% plemniki o gółówkach olbrzymich wydłużonej nici i zgrubieniach częsci pośredniej

czy ktos coś wie?
nektarynko,ja nic nie wiem na ten temat ale poszukaj na necie moze cos znajdziesz,a nie masz tam jakis norm albo czegos podobnego ?

Brzuch boli już typowo @owo więc nastawiam się na @ jutro lub pojutrze.
no cóż...
takie życie :-(

smutna nie dołuj się...
jak ma być tak będzie
bądz zawsze dobrej myśli, a jak nie taraz to uda sie może nastepnym razem:tak:

Nektarynka zajrzyj na te dwie stronki:
mamo.tato - Artykul - Pokaż
Badanie nasienia :: MediWeb.pl
sa podane normy
Dziekuje kochana
Kinga85 kolejny raz dopiero w lecie będzie, ale widocznie tak ma być :-)
czemu dopiero tak późno? Mąż marynarz?

odnosnie mojego jeszcze tematu w normach znalazłam ze:
klasy A* > 25%
klasy A i B** > 50%
* Plemniki klasy A - plemniki o ruchu postępowym szybkim (liniowo-postępowy szybki)
** Plemniki klasy B - plemniki o ruchu postępowym wolnym

u niego jest ze ruch żwawy 30% (czyli A)
ruch w miejscu 30% (a to by było B?)
40 % w miejscu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry