reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczyny czy jak @ mi się spóżniła to owulka też może sie poprzestawiać:zawstydzona/y:bo ja trochę zielona w tych sprawach:zawstydzona/y:

Paulina, no właśnie nie, cholera wie jak to jest, ten cykl możesz mieć zupełnie normalny. Skoro Ci się spóźniła to wiadomo tylko że owulkę miałaś póżniej w ostatnim cyklu, mi przylazła za wcześnie więc owulka była wcześniej.

no,@ mialam 28 przy cyklach 37-37 dniowych,a ostatnio to mi sie miesiac spoznila ale to chyba z tych nerwow i ciaglym mysleniu o dzidzi teraz odpuszczam nie mysle,zobaczymy co bedzie

Kurcze Ty takie długie cykle masz??? Skoro Ci się tyle spóźniła to może coś z hormonami masz nie tak? Robiłaś badanka???

Mojego M. też nie ma, więc luzik

Ostatnia edycja:
no,lekarz mi powiedzial,ze mam sie na razie nie martwic,bo sa to granice normy,zobacze jak teraz bedzie i sie do niego wybiore zeby mi cos doradzil

reklama
Do góry