reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witam witam

U mnie humorek w miare, lepiej niż wczoraj. Nawet dom wysprzątałam hehe.
Męża mam cały tydzień w domu wiecie co to znaczy?:-D:-p

miłego dzionka dziewczyny kochane:* :-)

reklama
buziaki Beti - :-) Ja właśnie skonczyłam pieczenie podwójnej porcji ciasteczek - czuję się jak fabryka, pieke praktycznie co drugi dzień i tylko ciągle słyszę że mało :-D:-D:-D

kaira - nie ma za co Słońce:blink: czekamy tu na Ciebie Kochana :tak::tak::tak:

syneczki2 no masakra z tymi chorobami:no: zdrówka wam życzę, my też powoli dochodzimy do siebie. A jak z tym twoim cyklem w końcu? dostałaś @@:confused:
kaira24 BARDZO MI PRZYKRO:-( aż serce boli... Tulę mocno

witam witam

U mnie humorek w miare, lepiej niż wczoraj. Nawet dom wysprzątałam hehe.
Męża mam cały tydzień w domu wiecie co to znaczy?:-D:-p

miłego dzionka dziewczyny kochane:* :-)
No to widze, że humorek dopisuje i wszystko na dobrej drodze, to jak mąż w domciu to przytulanka w zasęgu reki :rofl2: powodzenia :-)

buziaki Beti - :-) Ja właśnie skonczyłam pieczenie podwójnej porcji ciasteczek - czuję się jak fabryka, pieke praktycznie co drugi dzień i tylko ciągle słyszę że mało :-D:-D:-D

kaira - nie ma za co Słońce:blink: czekamy tu na Ciebie Kochana :tak::tak::tak:
A co do cisteczek z przepisu Beti to zgadzam się z Twoim postem, krzycza mał mało mało...!!!!! hehehe u mnie to samo :-)

ninonka - to Twoja dzidzia załapuje się na znak zodiaku Waga.

syneczki2 - medycyna, prawo - wow, wow, a ja pani filolog jestem. Z siusianiem już jest ok, na szczęście. Chyba to było delikatne przeziębionko pęcherza, bo miałam też strasznie zimne nogi - zresztą akurat to mi zostało, już z tydzień tak jest. Do @ 2 dni więc zobaczymy ale na cud nie liczę skoro poprzednią @ spędziłam w łóżku z tempką 39st. Pewnie się wszystko poprzestawiało. :tak:

kinga - super że humorek już lepiej, ale się będzie działo działo skoro mężuś w domu :-D:-D:-D

Wiecie co, już od jakiegoś czasu moi sąsiedzi którzy mieszkają nademną i którzy nie raz mieli do czynienia z prawem przeginają pałe (sorry za wyrażenie).
Więc tak mieszka tam mąż i żona którzy maja jedną córkę w wieku 20 lat, córka ma już 2 dzieci (jedno po drugim) jedno dziecko ma 4 a drugie 5 lat jakoś tak. Razem z nimi mieszka 24 letni tatuś tych dwóch chłopców (bez ślubu nobo jak to przecież z opieki by wtedy zapomogi nie dostała jako samotna matka) i.... przegina z muzyką. PATOLOGIA PEŁNA U NICH NORMALNIE.
Mąż mój jak waraca z pracy z nocki to nie może pospać dłużej jak do 10:00, a jak na nią idzie to nie ma szans aby się popołudniu na 2 godziny położył. A ja pisząc prace dyplomową nie mam możliwości skupić się nad jej pisaniem. Szok mówie Wam! Byli zarówno przezemnie upominani, przez moich rodziców i nic, "NIE PO TO MAMY GŁOŚNIKI ABY ICH NIE UŻYWAĆ" no zgodze się używajcie sobie ich, ale tak żebym ja nie musiała słuchać tego samego co wy. I jeszcze te upierdliwe basy, a to muzyka nie jakaś z radia Zet czy coś tylko rozrywacz mózgu.
I co z tego policja była raz drugi trzeci i nic, dzielnicowy miał przyjśc, nie przyszedł.
Mówie Wam dziewczny masakra, nawet teraz puszcza. Ja jak chcem się nad czymś skupić wychodze na drugi koniec budynku do pokoju rodzoców jak są w pracy i tam dopiero zbieram myśli.

POMÓŹCIE CO JA MAM ZROBIĆ, JAK NIC NIE SKUTKUJE??? TYM SAMYM SIĘ ODWDZIĘCZAĆ??? BO Z MĘŻEM MAMY SPRZĘT ŻE NAWET W SYLWESTRA DZIAŁAŁ TYLKO NA POŁOWIE SWOICH MOŻLIWOŚCI. NO ALE PRZECIEŻ NIE BĘDĘ Z SIEBIE ROBIŁA TAK SAMO PIEPSZNIĘTEGO CZŁOWIEKA JAKIMI ONI SĄ. A POLICJA MA W NOSIE.
A CHA I WIEM ŻE TEN GOŚCIU MA KURATORA TEN TATUŚ TYCH 2 CHŁOPCÓW, CZY JEST JAKAŚ MOŻLIWOŚC NA DONOŚ DO KURATORIUM???

ninonka i meggief oj dzieje się już dzieje i jeszcze do niedzieli mam go wypoczętego tylko dla siebie hehe :-D

ninonka co do sąsiadów to ja bym zgłosiła na policję, opowiesz im i oni powiini się tym już zająć. Na pewno dadzą im ostrzeżenie :angry: co za ludzie.....:no::eek:
3maj się kochana i daj znać co i jak..

Witam..

Po długiej przerie znów tutaj zawitałam.. w Ubiegły czwartek lub piątek miała pojawić się @.. ale się nie pojawiła... pojechałam dziś do lekarza, ale nic mi nie mógł powiedzieć, bo za wcześnie (mam przjść za tydzień).. jutro rano zrobie test.. i zobaczymy co z tego wyjdzie..

Pozdrawiam

reklama
Do góry