reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Hihi,fajnieHi hi fajnie. Igor chyba lubi gondolke i póki sie mieści to będzie śmigał. Ale mu sie coś poprzestawiało i teraz zasypia na boku nawet w wózku. Nie wiem o co kaman. Zasypia na boku i siup na plecy.
A śpi na brzuszku?? Mój to chyba raz spał na brzuszku jak był malutki
maggie_f
Fanka BB :)
Już nie tak często jak kiedyś ale jeszcze śpi. Jak czasami jest niespokojny to zasypia mi na klacie na brzuszku Tak jak dziś.
No i na swojej długiej drzemce jak sie kręci to go daje na brzuch bo wtedy sie nie ma siły przekręcić i śpi dalej ;P
No i na swojej długiej drzemce jak sie kręci to go daje na brzuch bo wtedy sie nie ma siły przekręcić i śpi dalej ;P
Madziaas
Mój już na klacie nie zasypia;/Już nie tak często jak kiedyś ale jeszcze śpi. Jak czasami jest niespokojny to zasypia mi na klacie na brzuszku Tak jak dziś.
Madziaas
Pewnie by zgniótł )Chyba by Cie zgniótł
Igorek kiedyś bardzo lubił a teraz to już jak humor ma.
Miałam sie dziś wcześniej położyć. Dopiero sie skapnęłam że już 22:30. Lece Madziu bo się mi oko klei a jak mi Igor znów o 6 wstanie to padne.
A wiesz,że avon mi jeszcze nie przyszedł;/ grrrr
Leć leć,ja też uciekam
Miłych snów Madziu Buziak dla Igorka
Hej dziewczynki
Kurcze znowu mnie trochę nie było, ale siedziałam jeszcze troszkę nad szkołą żeby pokończyć już to i mieć z głowy a resztę czasu albo przesypiałam albo spacerowałam )))
Oczywiście teraz Was nie doczytam, siądę jutro na kompa. Doczytałam tylko, że ktoś chce mnie tutaj bić . Dzięki Madzie - obydwie :-):-).
Jutro mija mi drugi termin. Ale Wojtusiowi jest chyba za dobrze w brzuszku bo on ani myśli o wyjściu :--( Poszłam 6 maja na ost. ktg. Wyniki są dobre, więc moja dr dała nam dyspenzy 1 dzień i do szpitala mam się stawić pojutrze rano Straaaasznie się tego boję Mam nadzieję, że jakoś to przeżyję. Cały czas myślę o tym co oni tam ze mną będą robić :--( Mam tylko nadzieję, że mój synek ma w brzuszku jeszcze dobre warunki i dlatego tam siedzi, że ma czyste wody i w ogóle.... Rany ale ja się tego boję !!!!:---(
Trzymajcie za mnie kciuki !!!!
Witam Basiczek 81 :-)
Ola - miłego urlopu w Polsce i owocnych staranek w nowym cyklu.
Buziaki dla Was dziewczynki :*
Kurcze znowu mnie trochę nie było, ale siedziałam jeszcze troszkę nad szkołą żeby pokończyć już to i mieć z głowy a resztę czasu albo przesypiałam albo spacerowałam )))
Oczywiście teraz Was nie doczytam, siądę jutro na kompa. Doczytałam tylko, że ktoś chce mnie tutaj bić . Dzięki Madzie - obydwie :-):-).
Jutro mija mi drugi termin. Ale Wojtusiowi jest chyba za dobrze w brzuszku bo on ani myśli o wyjściu :--( Poszłam 6 maja na ost. ktg. Wyniki są dobre, więc moja dr dała nam dyspenzy 1 dzień i do szpitala mam się stawić pojutrze rano Straaaasznie się tego boję Mam nadzieję, że jakoś to przeżyję. Cały czas myślę o tym co oni tam ze mną będą robić :--( Mam tylko nadzieję, że mój synek ma w brzuszku jeszcze dobre warunki i dlatego tam siedzi, że ma czyste wody i w ogóle.... Rany ale ja się tego boję !!!!:---(
Madziaas
I buziak dla Kacperka
...
no i dla Ciebie też buziak - niech strace
Agapasku nie będziemy Cie bić,ale sie martwiłyśmyHej dziewczynki
Wszystko będzie dobrze kochana,nie bój sie
Zaraz lada moment będziesz tulić Wojtusia:-)
Trzymam kciuki za bezbolesny i szybko poród,daj znać co i jak:-)
Buźka
reklama
Podziel się: