reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dzięki Dziewczynki.

A i miałam ponarzekać troche. Wiecie co mi sie stało. Nagle cholera wie skąd pojawiła mi sie bania koło kolana od zewnętrznej strony. Boli jak cholera jak chodze albo jak dotykam. Nie wiem skąd to i co to. Nie uderzyłam sie nigdzie ani nic. Porażkaaa

Dzięki Dziewczynki.

A i miałam ponarzekać troche. Wiecie co mi sie stało. Nagle cholera wie skąd pojawiła mi sie bania koło kolana od zewnętrznej strony. Boli jak cholera jak chodze albo jak dotykam. Nie wiem skąd to i co to. Nie uderzyłam sie nigdzie ani nic. Porażkaaa
Kurcze Maggie to idź do lekarza bo nie wiadomo co sie dzieje

U mnie ulewa;/
Podlałam drzewko:)

Dzięki. To moje drzewko coś przestało rosnąć.
A z tym kolanem pójde jak tak dalej będzie bo to sie chodzić nie da. Zobacze po nocy jak nie będę tego obciążać.
A u mnie cały dzień lało :(

Dzięki. To moje drzewko coś przestało rosnąć.
A z tym kolanem pójde jak tak dalej będzie bo to sie chodzić nie da. Zobacze po nocy jak nie będę tego obciążać.
A u mnie cały dzień lało :(
Idź idź koniecznie
U mnie lało w nocy i jakoś do południa,a teraz to normalnie jakby było oberwanie chmury i już przestało
A drzewko rośnie rośnie:)
Kupiłam małemu dżinsowe ogrodniczki od dziewczyny z forum i jestem mega zadowolona:))

reklama
Dzięki Dziewczynki
Stroisz Kacperka Madziu
Ja sie kłade bo chyba przez tą pogode marna jestem ... do juterka ... Basiczek pisz częściej ;) codziennie np ;)

Do góry