reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witaj Basiczek

Justyś - u mnie nic nie pomagało. Pediatra kazała dawać lacido baby i to pomogło :) Dawałam przez tydzień 2 x dziennie podczas posiłku. Saszetke rozpuszczasz w 2 ml wody - ja podawałam strzykawką 2ml bo tak mi najłatwiej było

Madziu widziałam ;)

reklama
Witam dziewczynki!

Także nową forumowiczkę.

Byłam dziś u gina i zrobiła mi badanie na posiew i wyniki będą za tydzień wtedy powiedziała, że zdecyduje co mi przepisać bo na ślepo nie będzie mnie leczyć. Robiła też badanie na kwasowość i jest w normie więc to nie drożdżaki. Najpewniej bakterie.

Ale pogoda do dupy.

Hej Kasiu,
Uuuuuu ale tydzień to długo. Słuchaj a próbowałaś clotrimazolu? Doraźnie powinno pomóc ;)

Próbowałam Maggie. Jakoś dam radę bo to pieczenie następuje falami tak dwa razy w ciągu dnia. Na razie stosuję nasiadówki z Tantum Rose i tą maść. Zobaczymy.

Hej hej:-p
Basie znam,jest z innego forum;-)
Jutro powinnam mieć avon:-)
Kasiu to fajna ta lekarka twoja,że chce porobić badania a nie na ślepo coś robić

:) Igorek mi znów dziś wtrąbił kaszke ryżową z bananami. Tylko kupala walnął takie czarne kulki i nie wiem czy to dobrze?

reklama
Witam dziewczynki!

Także nową forumowiczkę.

Byłam dziś u gina i zrobiła mi badanie na posiew i wyniki będą za tydzień wtedy powiedziała, że zdecyduje co mi przepisać bo na ślepo nie będzie mnie leczyć. Robiła też badanie na kwasowość i jest w normie więc to nie drożdżaki. Najpewniej bakterie.

Ale pogoda do dupy.
to fajnie że takie ma podejście
pogoda daj spokój lepiej nie móiwć

Do góry