reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej hej,

Się też witam. Młody zalicza pół godzinną drzemkę więc mam chwile.

Tylko musze mu butle powyparzać i zrobić sobie śniadanko bo jeszcze nie było kiedy.

A u mnie taka maniana że szok. Od wczoraj mam na podwórku robotników bo nam garaż rozwalają i budują. Tak więc mam na głowie dziecko, dwa psy (trzeba ja na smyczy wyprowadzać bo gryzą po nogach) i 3 facetów co lubią sobie kawke wypić :-D

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
U mnie M ma wolniejsze dni dlatego mniej mnie na BB:tak:jeszcze wczoraj na cały dzien szwagier z przyszłą szwagierką przyjechali bo auto robił a my bynajmiej pogadałyśmy a ma też 7 miesiweczną córcie co tak fajnie:happy:

cześć Wam

długoooo mnie nie było ale jak już parę dni człowiek przegapi to później jakoś ciężko się zabrać za czytanie :/ no i oczywiście ciężko mi teraz nadrobić ale jakoś się postaram przejrzeć co tam u Was się działo
ja ogółem jakaś zagoniona jestem a jak już siądę to brak siły na forum
mam nadzieję że teraz jakoś częściej będę zaglądać :)
serdecznie pozdrawiam!!! tęskno mi było za Wami =)
:-)
witam :)

my o 9 dopiero wstalismy. Teraz kawa dla mnie! a filip wcina płatki :) Potem ruszamy na miasto zrobić opłaty i zakupy na jutrzejszą imprezkę domową.

miłego dnia!

To miłych zakupków:)
I imprezki,ja mam w niedziele imprezke
szykują się imprezki to ja już teraz życze udanych:-)ja w niedziele wybieram się do jednej i drugiej siostry a na koniec jeszcze do rodziców:-)

:-D:-D:-D Madziu rozwaliłaś mnie tym motorkiem :-D:-D:-D

A ja zrobiłam dużym chłopakom kawke. Wsadziłam Igorka w leżaczek i go przed tv na chwile a w tym czasie wyprowadziłam pieski na spacer. :-) Pieski zadowolone, Igorek sobie tv pooglądał chwile ale bardziej fascynuje go nowa zabawka (nagroda za szczepienie).

A no i Igorex jadł dziś brokuły. O Matko ale miny walił - ale zjadł 3 łyżeczki. :-) Mam mu dawać narazie tylko warzywka a za dwa tygodnie owoce. Kurde tylko tych warzyw od 4 miesiąca jest mało szpinak, brokuły i tyle. A marchewki narazie mam nie dawać żeby problemów z kupką nie było. Więc mój syn będzie wcinał same świństwa :-D:-D:-D

Uuuuuuuu to Kacperek mamusie wymęczy. Może dalszy ciąg ząbków jest grany.

A mi troch ulżyło bo M. znalał wiesz gdzie mleczko Igorka za 12 euro za 850 gram. A u na 400 gram 27 zł. Zawsze troche taniej. Około 10 zł.

No i słoiczki znalazł: kukurydze, fasolke ........ full wypas

Ostatnia edycja:
Acha. No tak pamiętam.

Madziu a byłaś z nim u dermatologa. Bo na grudniówkach było duuuuużo dzieci u których pediatrzy odrazu mówili o skazie a okazywało sie że dermatolog mówił że to wcale nie to ...

reklama
Do góry