reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam was.
Dawno nie pisałam ale jakoś wogóle ostatnimi czasy na forum się raczej nie udzielam. Nie mam za bardzo o czym pisać a pozatym miałam trochę gorsze dni..

ogólnie u mnie w porządku. dziś idziemy z synem do przedszkola zapisać go już do prywatnego no i dowiedzieć sie wszystkiego.
poza tym nic ciekawego naprawde, zdrowi jestesmy to najwazniejsze.
Ta tragedia też mocno odbija się na mnie bo jestem bardzo rozżalona i myslę że nie tylko ja.

pozdrawiam was mocno wszystkie!
Kinia życze Ci jak najmniej takich gorszych dni
Zaglądaj do nas czasem kochana:)

reklama
Już po szczepieniu. Musze dojść do siebie. Prawie mi serducho pękło. Igorek waży 6200 gram więc nie duzo ale jak lekarka zobaczyła jak on fika na przewijaku to powiedziała że przez to fikanie dużo spala i jest ok.

no więc Filip już w pn będzie oficjalnie zapisany do przedszkola do 4latków :) musze z mężem papiery wypełnić jeszcze.
Młody był z nami i bardzo mu się spodobało nie chciał wychodzić.

fajnie że wasze maluszki zaczynają powoli mówić już tatatat mamama... :) pamietam i ja te czasy. U nas pierwszy był tata.

ja też pamietam pierwsze szczepienia Filipa i przyznam że nie ryczałam bo i on nie płakał. twardy był na maksa. Dopiero jako 2latek jak dostał zastrzyk w tyłek to ryczał niesamowicie.. ;/ bywa...

Hej dziewczynki
Co to śpicie jeszcze??
Kasiu i co kupuje ktoś broszki? Daj linka jak będziesz mogła to ja "kupie" tak wiesz ;) Bo nie moge tu znaleźć tego linka
Miłego dnia

Achaa misja drzewka zakończona

reklama
Madziu wczoraj wygasła aukcja ale jak wystawię na nowo to podesle ci linka. Na razie sie czaja bo nie mam zadnych opinii wystawionych i ludzie sie boja

Do góry