reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Maggie super :)
Wysłałam zamówienie właśnie z avonu,niby ma być 19 ale pewnie będzie do weekendu ;)
Lece na śniadanie dopiero:)
Potem na poczte Justyś wysyłam bujaczka

Ostatnia edycja:
:)
Fajnie Madziu - ten 3w1 podkład jest rewelka. Minuta i mam makijaż taki codzinny z głowy, mam nadzieje że ten w pędzlu też będzie ok. :)

Ostatnia edycja:
Madziaas a za ile chcesz ją sprzedac.. albo podaj link do aukcji jak juz wystawilas..
a propo pudru z avonu w pędzelku.. hmm mam taki.. byłam w anglii konsultantką i tam też go nabyłam (tutaj tez jestem) i szczerze.. hmmm taki sobie moze Tobie bardziej podpasuje.. po nalozeniu podkladu/pudru pędzel pozostawiał smugi straszne i tak musialam dokonczyc rozprowadzanie np ręką.. oczywiscie tyczy to sie podkladu/pudru w plynie

Madziaas a za ile chcesz ją sprzedac.. albo podaj link do aukcji jak juz wystawilas..
a propo pudru z avonu w pędzelku.. hmm mam taki.. byłam w anglii konsultantką i tam też go nabyłam (tutaj tez jestem) i szczerze.. hmmm taki sobie moze Tobie bardziej podpasuje.. po nalozeniu podkladu/pudru pędzel pozostawiał smugi straszne i tak musialam dokonczyc rozprowadzanie np ręką.. oczywiscie tyczy to sie podkladu/pudru w plynie
Nektarynko ta huśtawka jest praktycznie nowa,bo mały siedział na niej kilka razy,ale on woli bujaczek.Jakoś sie na huśtawce boi,chce za nią 150 zł + przesyłka.Dzisiaj ją wystawiam na allegro

Madzia widze Cie. :)

Przykleiłam sobie kapsiplast na plecy bo mnie strasznie ostatnio bolą i tak mi teraz tam gorąco że szok :D
Kurcze mam jakąś niemoc w sobie - nic mi sie nie chce. a w środe szczepienie i boje sie reakcji Igorexa. Oby było ok. Chyba sie w pzyszłym tygodniu wybiore do kumpeli pod Łomże bo jakoś ta Warszawa źle na mnie działa.

reklama
He he he - terefere czekasz :D

Wiesz co przeraża mnie to jak sie pogrzeby zaczną bo to istny paraliż W-wy będzie. Już teraz strach sie do centrum wybrać. Niby mieszkam na obrzeżach ale cholera wie co tu sie będzie działo

A co tam wogóle u Justyny?

Ren, Agapas, Kasiulek, Kinga, Paulina - co z nimi? Ola też sie rzadko pokazuje...

Ostatnia edycja:
Do góry