reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki..

ostatnie wydarzenia po prostu mną wstrząsnęły.. wielka tragedia dla rodzin ofiar :-(

coś mnie dziś brzuszek boli.. chyba po kukurydzy, która była w sałatce.. musze ją wykluczyć z menu..

Nektarynko - wszystko ok u Was oprócz bólu brzuszka?

Madziu - ja mam 7 światów z Igorexem - nie chce dziś spać łobuz jeden.

Hej Nektarynko,ojj to nie jedz już kukurydzy
Maggie to Igorek łobuziak jeden
A my przenieśliśmy łóżeczko do nas do pokoju bo pomyślałam,że może nie będe musiała kupować kojca tylko będe małego tam dawać
Obniżyliśmy żeby mógł sobie stawać i w ciągu 5 minut walnął sie trzy razy w tym łóżeczku:-( Bo on podskakuje trzymając sie za szczebelki,ech co za g.....
Zaraz wystawie huśtawkę na allegro może sprzedam

Załączniki

• huśtawka.jpg
    huśtawka.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 31
  • hustawka-stojaca-edu-play~2685715.jpg
    hustawka-stojaca-edu-play~2685715.jpg
    5,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
WITAM:-)
A moje dziecie to śpioch:-)ok budzi się na karmienie ale to długo nie trwa i wtedy przekładam go do łóżeczka i sobie smacznie śpi a jak o 7 się obudzi(przeważnie tak sie budzi a M akurat do pracy wstaje)to biore go do siebie i spi nawet do 10 czyli mały śpioszek z niego i szczerze powiem ze on ogólnie spokojnym jest dzieckiem w porównaniu do Dominisia to duza różnica:tak:

Odlot Alanka i jak bajkami się zafascynował:-)

reklama
Do góry