reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki..

ostatnie wydarzenia po prostu mną wstrząsnęły.. wielka tragedia dla rodzin ofiar :-(

coś mnie dziś brzuszek boli.. chyba po kukurydzy, która była w sałatce.. musze ją wykluczyć z menu..

Nektarynko - wszystko ok u Was oprócz bólu brzuszka?

Madziu - ja mam 7 światów z Igorexem - nie chce dziś spać łobuz jeden.

Hej Nektarynko,ojj to nie jedz już kukurydzy
Maggie to Igorek łobuziak jeden
A my przenieśliśmy łóżeczko do nas do pokoju bo pomyślałam,że może nie będe musiała kupować kojca tylko będe małego tam dawać
Obniżyliśmy żeby mógł sobie stawać i w ciągu 5 minut walnął sie trzy razy w tym łóżeczku:-( Bo on podskakuje trzymając sie za szczebelki,ech co za g.....
Zaraz wystawie huśtawkę na allegro może sprzedam

Załączniki

• huśtawka.jpg
    huśtawka.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 40
  • hustawka-stojaca-edu-play~2685715.jpg
    hustawka-stojaca-edu-play~2685715.jpg
    5,1 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
WITAM:-)
A moje dziecie to śpioch:-)ok budzi się na karmienie ale to długo nie trwa i wtedy przekładam go do łóżeczka i sobie smacznie śpi a jak o 7 się obudzi(przeważnie tak sie budzi a M akurat do pracy wstaje)to biore go do siebie i spi nawet do 10 czyli mały śpioszek z niego i szczerze powiem ze on ogólnie spokojnym jest dzieckiem w porównaniu do Dominisia to duza różnica:tak:

Odlot Alanka i jak bajkami się zafascynował:-)

reklama
Do góry