reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

hej

No mam nadzieję, że się ułoży bo oszaleję:-(

Tez trzymam kciuki aby sie poukladalo!!
:-):-)

A ja w przyszłym tygodniu robie leczo-pierwszy raz:tak:
mniam mniam napewno bedzie pyszne
Witam dziewczynki! Wczoraj was wieczorkiem poczytałam ale nie pisałam nic bo nie miałam humoru. Wczoraj mama dzwoniła i powiedziała, że babcia zmarła i pewnie gdzieś w poniedziałek będę wiedziała, kiedy jest pogrzeb. Wybaczcie ale nie mam ochoty na razie pisać.
Przykro to slyszec trzymaj sie dzielnie
Czesc dziewczynki

Ja dzisiaj sie umowilam na wizyte do ginekologa do szpitala i mamy wizyte 3 marca. Za godzine wychodzimy do kina na Avatar w 3d, strasznie sie ciesze- kupilam bilety wczorajw pracy przez neta zeby mojemu niespodzianke zrobic.

Musze pedzic umyc wlosy i pozdrawiam Was wszystkie.
fajnie ze wizyta umowiona i zazdroszcze wyjscia do kina bo my chcielismy pojechac ale na dwoje to za duzy koszt a nei mielismy z kim jechac :/ a w naszym miescie nei am kina. Poprosze o relacje ;)

O czesc Mmm :):):):):):):):)

reklama
cześć dziewczyny, czy mogę się przyłączyć do rozmowy??
Pewnie,że możesz
Hej Mmm co u Ciebie,dawno Cie nie widziałam
Tez trzymam kciuki aby sie poukladalo!!

mniam mniam napewno bedzie pyszne

Przykro to slyszec trzymaj sie dzielnie

fajnie ze wizyta umowiona i zazdroszcze wyjscia do kina bo my chcielismy pojechac ale na dwoje to za duzy koszt a nei mielismy z kim jechac :/ a w naszym miescie nei am kina. Poprosze o relacje ;)

O czesc Mmm :):):):):):):):)
:-)

aj Madzia nieciekawie, kończę I cykl z Clo,jak sie nie udało, czeka mnie badanie drożności jajowodów, no i mój M też będzie musiał zrobić badania, ostatnio mam takiego doła, że po prostu nie wierzę że może się udać, cały czas jest pod górkę, a te leki nie działają
a jak mały??
czemu już nie piszesz na pogaduchach??

aj Madzia nieciekawie, kończę I cykl z Clo,jak sie nie udało, czeka mnie badanie drożności jajowodów, no i mój M też będzie musiał zrobić badania, ostatnio mam takiego doła, że po prostu nie wierzę że może się udać, cały czas jest pod górkę, a te leki nie działają
a jak mały??
czemu już nie piszesz na pogaduchach??
Kochana nie poddawaj sie. Twój mąż sie przebada no i ty będziesz miała to badanie i sie uda:tak:
Główka do góry,nie można sie dołować
A na pogaduchach pusto i jakoś tak,chyba oddam komuś ten wątek
:sorry2:

Madzias no w sumie ten watek juz taki pusty sie zrobil, oddaj Claudii ;-)
Mmm to tylko chwilowe zwatpienie bedzie lepiej zobaczysz a moze nei doczekacie tych badan bo dostaniecie niespodzianke ;-)

ren nie liczę na to za bardzo, piersi mnie już bolą jak przed @, już niedługo będę miała 27 lat a im jestem staarsza tym szansa mniejsza

reklama
Mmm wez sie w garsc i nie mysl a co bedzie jesli bedzie zle, jeszcze nie jest wszystko skreslone moze to chwilowe problemy moze to clo pomoze przy 2-3 cyklu nie ma co juz sie zamartwiac tym najgorszym, zmartwienei i nerwy Wam nie pomoga, trzymam mocno kciuki abyscie juz dlugo nie musieli czekac na swoje upragnione szczescie

Do góry