reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no wlasnie Madziu nie mowilas to teraz bede dziennie cos wpisywac choc i tak juz wpisalam sie dwa razy;) stwierdzilam ze albo pojdzie albo nie dwa razy a tu sie okazuje ze im wiecej tym lepiej:D

Paula trzymam kciuki zeby wam sie wszystko poukladalo!
No widzicie dziewczyny jaka ja zamotana,myślałam że mówiłam że codziennie można:baffled:
Jeszcze chwile posiedze póki mały śpi i ide robić kotlety mielone i mizerie,ziemniaczki mam z wczoraj. A mielonych narobie żebyśmy mieli jeszcze na jutro:tak:
Namawiam mojego T żeby mi kupił ciuszek na allegro;-)
A moje aukcje na razie są obserwowane bo ktoś sobie zaznaczył:tak:

reklama
Witam dziewczynki! Wczoraj was wieczorkiem poczytałam ale nie pisałam nic bo nie miałam humoru. Wczoraj mama dzwoniła i powiedziała, że babcia zmarła i pewnie gdzieś w poniedziałek będę wiedziała, kiedy jest pogrzeb. Wybaczcie ale nie mam ochoty na razie pisać.

Witam dziewczynki! Wczoraj was wieczorkiem poczytałam ale nie pisałam nic bo nie miałam humoru. Wczoraj mama dzwoniła i powiedziała, że babcia zmarła i pewnie gdzieś w poniedziałek będę wiedziała, kiedy jest pogrzeb. Wybaczcie ale nie mam ochoty na razie pisać.
Kasiu bardzo mi przykro z powodu babci:-(
Tule mocno

Czesc dziewczynki

Ja dzisiaj sie umowilam na wizyte do ginekologa do szpitala i mamy wizyte 3 marca. Za godzine wychodzimy do kina na Avatar w 3d, strasznie sie ciesze- kupilam bilety wczorajw pracy przez neta zeby mojemu niespodzianke zrobic.

Musze pedzic umyc wlosy i pozdrawiam Was wszystkie.

Czesc dziewczynki

Ja dzisiaj sie umowilam na wizyte do ginekologa do szpitala i mamy wizyte 3 marca. Za godzine wychodzimy do kina na Avatar w 3d, strasznie sie ciesze- kupilam bilety wczorajw pracy przez neta zeby mojemu niespodzianke zrobic.

To super,że już masz umówioną wizyte
Miłego oglądania:-)
Fajna niespodzianka:tak:

tak mi przykro:-(światełko dla babci
[*]:-(
Czesc dziewczynki

to super miłego ogladania no i czekamy na marca:-)

reklama
Do góry