reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ja nie mam jakos dzisiaj weny do pisania,maly znowu cicho siedzi,a ja jakas zmeczona chyba zrobie sobie herbate i sie poloze,oby mnie tylko jakies grypsko nie chwytalo:(,a co do suwaczkow macie racje ja kiedys tez probowalam i mi sie nie udalo dac wiecej niz chyba trzy

szkoda bo ja bym sobie jeszcze coś wcisneła:-pno ale już mam wyszukanego takiego fajnego suwaczka co spokojnie mi się zmieści napis bobo i ten suwaczek ale to dopiero po porodzie:tak: mmm tajemnicza jestem:-D
Ja też bym coś tam jeszcze wcisnęła:-D:-D
Noo tajemnicza jesteś;-):-D

Widze,że nikogo nie ma
To uciekam,trzymajcie kciuki za usg małego żeby było wszystko dobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc tak mnei glowa dzis boliii ze nawet nei umiem sie skupic na tym co robie czy czytam:dry: chyba pojde polezec albo nawet i pospac troche
Ciekawe jak to usg Kacperka Madzi pojdzie, oby wszystko okej bylo

Cześć Dziewczynki,

Madziu - rzeczywiście Ciebie bardzo malutko ostatnio.

Justyś - daj znać czy coś zakupiłaś :-)

Kasiulek - Słoneczko. Trzymamy kciukasy z Igorkiem. A Igorek dobrze. Nawet dał pospać. O 21.30 już lulał, obudził się o 1:30, o 2 już spał i tak do 6 rano komara uciął. :-)
p.s. Ale ta Amelka ślicznusia. Z Igorkiem coś na konto przelejemy bo czekać na ten 1% to troche długo. A tak wogóle to Amelka to jakaś Twoja znajoma dzidzia?

Patrysiu - już za niedługo będziesz tuliła drugiego syneczka. :-)

Amelka jest córeczką przyjaciółki mojej przyjaciółki. :tak: Rzeczywiście jest bardzo fajniusia i pogodna.

Maggie to super,że Igorek lepiej i więcej śpi:tak:
A mnie coś mniej bo tak jakoś:dry:

My z Kacperkiem też coś przelejemy na Amelke:tak:

Dziękuję dziewczyneczki w imieniu mamy Amelki!
no napewno,szkoda by bylo wydac duzo kasy ale wiesz nigdy sie nie wie jak dziecko zareaguje
a tesciowa mi przyniosla jakis stary korzuch bo stwierdzila ze juz sie w kurtce nie dopinam bo ona ja na szybko ubrala jak przyszedl listonosz i sie nie dopiela co z tego ze ja sie dopne ona wie lepiej i mam chodzic w starym futrze w ktorym mam za krotkie rekawy i ogolnie jest za duzy potem stwierdzila ze mi koc przyniesie do psa co z tego ze juz mam dwa,a pies na nich sie kladzie raz za kiedy a mi to nie przeszkadza ale jej tak bo leze pod nim razem z psem i same takie dziwactwa:/

a i jeszcze mi przyniosla GABKI TAKIE DO MYCIA NACZYN BO MAM UZYWAC TAKICH JAK ONA CO Z TEGO ZE MI SIE NIMI ZLE MYJE,NO MOWIE Ci masakra!

Współczuję! Ja mam podobną teściową. :tak:

Ja też bym coś tam jeszcze wcisnęła:-D:-D
Noo tajemnicza jesteś;-):-D

Widze,że nikogo nie ma
To uciekam,trzymajcie kciuki za usg małego żeby było wszystko dobrze

Kciuki zaciśnięte!

A u mnie wczoraj strasznie! Kolejna inwentaryzacja,a ja od 16.00 zaczęłam się źle czuć. Nawet po obiedzie wymiotowałam. :-( W domu byłam o 1.30 a dzisiaj czuję,że przeziębienie mnie bierze. Boli mnie skóra jak jej dotykam i temperatura 37.9! Pomocy! Idę kochane spać. Cały dzień dzisiaj lulam. Buziaki!

reklama
Cześć dziewczynki
Jestem:-)
Na usg wszystko w porządku:-):-)
Ale sie ciesze:-)
Dziękujemy za kciuki

Ostatnia edycja:
Do góry