reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

jestem tylko znow tesciowa przyszla mnie wnerwic:/
pamietam jak kupilas,no szkoda ale nic na sile pewnie szybko go ktos kupi:)

reklama
no napewno,szkoda by bylo wydac duzo kasy ale wiesz nigdy sie nie wie jak dziecko zareaguje
a tesciowa mi przyniosla jakis stary korzuch bo stwierdzila ze juz sie w kurtce nie dopinam bo ona ja na szybko ubrala jak przyszedl listonosz i sie nie dopiela co z tego ze ja sie dopne ona wie lepiej i mam chodzic w starym futrze w ktorym mam za krotkie rekawy i ogolnie jest za duzy potem stwierdzila ze mi koc przyniesie do psa co z tego ze juz mam dwa,a pies na nich sie kladzie raz za kiedy a mi to nie przeszkadza ale jej tak bo leze pod nim razem z psem i same takie dziwactwa:/

a i jeszcze mi przyniosla GABKI TAKIE DO MYCIA NACZYN BO MAM UZYWAC TAKICH JAK ONA CO Z TEGO ZE MI SIE NIMI ZLE MYJE,NO MOWIE Ci masakra!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no napewno,szkoda by bylo wydac duzo kasy ale wiesz nigdy sie nie wie jak dziecko zareaguje
a tesciowa mi przyniosla jakis stary korzuch bo stwierdzila ze juz sie w kurtce nie dopinam bo ona ja na szybko ubrala jak przyszedl listonosz i sie nie dopiela co z tego ze ja sie dopne ona wie lepiej i mam chodzic w starym futrze w ktorym mam za krotkie rekawy i ogolnie jest za duzy potem stwierdzila ze mi koc przyniesie do psa co z tego ze juz mam dwa,a pies na nich sie kladzie raz za kiedy a mi to nie przeszkadza ale jej tak bo leze pod nim razem z psem i same takie dziwactwa:/
Ludzie co za kobieta,ale nie przejmuj sie. Powiedz że nie chcesz tego kożucha
a i jeszcze mi przyniosla GABKI TAKIE DO MYCIA NACZYN BO MAM UZYWAC TAKICH JAK ONA CO Z TEGO ZE MI SIE NIMI ZLE MYJE,NO MOWIE Ci masakra!
:wściekła/y::wściekła/y:
Masakra normalnie
Justyś ja lece na śniadanie i małemu zagrzeje jedzonko
Może pare ziemniaczków obiore
Będe za kilka minut a ty sie nie denerwuj nią i nie przejmuj

no staram sie ale juz tak mam od paru dni co chwile cos,ja zmykam pranko wstawic

i jeszcze zrobilam blad w slowie''kozuch'':zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WITAM SIĘ I JA:-)
Hmm wiecie co kobitki jednak ja musze wytrzymac do poniedziałku 2w1:tak:M już kończy robote co tak fajnie by było bo i wypłate by dostał a wtedy spokojnie może wolne sobie zrobić co nam to pasuje tak więc kciukaski abym do poniedziałku dotrwała a kurcze widze że jednak synek chce już wyjść:cool2:brzucho jeszcze niżej skurcze pojawiają się regularne no a w nocy hmm nie wiem czemu mi tak robi ale normalnie miednica czy nie wiem co bo ogólnie w pochwie to czuje jak mi wszystko przeskakuje aż z takim bólem:baffled:no ale miejmy nadzieje że poczeka te 3 dni synuś;-)
Ola a co za serial ogladasz? ja czekam na dr hausa :-D i powodzonka zycze ;-) ja wlasnei czekam co obecny cykl przyniesie:sorry2:
widze że prawie każdego ten film zaczarował bo i ja go uwielbiam i oglądałam wczoraj własnie:-D
U mnie od bardzo wczesnych godzin nocnych (ok. 2 w nocy) nie ma prądu a co za tym idzie nie działa pompa i nie możemy używać wody. Teść zrobił jakieś przepięcie faz i prąd jako taki jest ale wody nie można używać tak więc gotujemy wodę z baniaków a kąpać się będę jutro, chociaż bardzo tego nie lubię jak nie mogę się ochlapać:wściekła/y: Jedno mnie tylko pociesza bo Ci nasi wredni sąsiedzi, co nam drogę zagrodzili, są za głupi na wymyślenie tego przepięcia fazy i siedzą o świeczkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Może wredna jestem ale mogę się nawet nie kąpać przez tydzień byle by tylko oni nie mieli prądu też przez tydzień:cool:
KROCZEK ty wredzioszko:-D

Co do pudrów ja nie używam a dlatego bo uważam że niszczą cere i trzeba zawsze nakładac jak sie gdzieś wychodzi lub w domu bo wtedy to bladzioszek jesteś co ja polecam musy w piankach brązujące(takie samoopalacze) które nakładasz i trzyma ci to 3 dni i wtedy sobie poprawiasz:tak:a do tego poprawiają cere bo ma właściwości odżywcze jak krem a to jest akurat który mam teraz ;-)
Dax Cosmetics Samoopalacz w piance 150 ml+gratis (863147463) - Aukcje internetowe Allegro

lub tego używam:tak:
Eris LIRENE samoopalacz mus do twarzy ciała spray (872764745) - Aukcje internetowe Allegro

są naprawde super nie brudzą ładnie pachną i skóra jest po nich naprawde ładniutka no i się nie męczyć trzeba z nakładaniem i tak wyglada opalenizna naturalnie tak fajniutko:tak:

no staram sie ale juz tak mam od paru dni co chwile cos,ja zmykam pranko wstawic

i jeszcze zrobilam blad w slowie''kozuch'':zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie przejmuj sie nią
WITAM SIĘ I JA:-)
Hmm wiecie co kobitki jednak ja musze wytrzymac do poniedziałku 2w1:tak:M już kończy robote co tak fajnie by było bo i wypłate by dostał a wtedy spokojnie może wolne sobie zrobić co nam to pasuje tak więc kciukaski abym do poniedziałku dotrwała a kurcze widze że jednak synek chce już wyjść:cool2:brzucho jeszcze niżej skurcze pojawiają się regularne no a w nocy hmm nie wiem czemu mi tak robi ale normalnie miednica czy nie wiem co bo ogólnie w pochwie to czuje jak mi wszystko przeskakuje aż z takim bólem:baffled:no ale miejmy nadzieje że poczeka te 3 dni synuś;-)

widze że prawie każdego ten film zaczarował bo i ja go uwielbiam i oglądałam wczoraj własnie:-D

KROCZEK ty wredzioszko:-D

Co do pudrów ja nie używam a dlatego bo uważam że niszczą cere i trzeba zawsze nakładac jak sie gdzieś wychodzi lub w domu bo wtedy to bladzioszek jesteś co ja polecam musy w piankach brązujące(takie samoopalacze) które nakładasz i trzyma ci to 3 dni i wtedy sobie poprawiasz:tak:a do tego poprawiają cere bo ma właściwości odżywcze jak krem a to jest akurat który mam teraz ;-)
Dax Cosmetics Samoopalacz w piance 150 ml+gratis (863147463) - Aukcje internetowe Allegro

lub tego używam:tak:
Eris LIRENE samoopalacz mus do twarzy ciała spray (872764745) - Aukcje internetowe Allegro

są naprawde super nie brudzą ładnie pachną i skóra jest po nich naprawde ładniutka no i się nie męczyć trzeba z nakładaniem i tak wyglada opalenizna naturalnie tak fajniutko:tak:
Trzymam kciuki kochana

PAULINY coś nie ma ostatnio:confused:

MADZIAS widze że masz nowy gliterek bo tam wczoraj się coś działo chyba nie:confused:ładniutki jest :-)

reklama
PAULINY coś nie ma ostatnio:confused:

MADZIAS widze że masz nowy gliterek bo tam wczoraj się coś działo chyba nie:confused:ładniutki jest :-)
Dzięki. Wczorajszy musiałam zmienić bo sie coś psuł
Macie pozdrowienia od Pauliny,pisałam do niej niedawno.Mam nadzieje,że niedługo tu zajrzy

Dawno sie Kinga tu nie odzywała

Do góry