reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no i madzia znowu pierwsza:) biedaczka z ciebie!moze w dzien ci sie uda przespac,lobuziak sie robi z tego kacperka:)milego dnia
Justyś dał mi pospać od 7 do 10,ale suuper:-)
Witam sie z rana - duża zdrówka dla brzuszków,a dla mamusi w końcu odrobiny snu!
Dziękuje:tak:
WITAM:-)
OLU lciuki za testowanko:tak:co do szyjki ja tez się już pogubiłam:zawstydzona/y:
MADZIAS i jak się czujesz bo wyczytałam że coś cię bierze:sorry:
MAGGIE ja wiem kiedy chcesz rodzić:-)na święta już prezencik będzie:-)
Dzisiaj już ok,wczoraj coś mnie chciało złapać chyba
I ja się witam,

Miłego dnia.

Madziu mam nadzieję że uda Ci się pospać za dnia. Tym razem to Kacperek od Kluska się uczy dawania czadu w nocy. :-D
No nauczył sie od Kluska:-D:-D
A ja już zrobiłam szyszki

Załączniki

• szyszki.jpg
    szyszki.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 22
reklama
No tak, wchodze a tu zdjęcia szyszek. Więc zbieram się do sklepu po produkty bo mój laptop się wykończy od tego ślinienia :-D:-D:-D

No tak, wchodze a tu zdjęcia szyszek. Więc zbieram się do sklepu po produkty bo mój laptop się wykończy od tego ślinienia :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D Ale jeszcze nie jadłam,czekam aż sie zrobią takie fajne
Maggie dawaj do mnie na szyszke ;-)

A tu mały uśmiech dla Was na dobry dzień:-)

Załączniki

• 07122009920.jpg
    07122009920.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
a ja juz bylam na malych zakupkach i wplacilam pieniadze na ubranka z allegro ciekawe kiedy dojda:) ale wy mi smaka robicie tu o jakis cukierkach tu o szyszkach,mniami,a ja mam dalej ochote na cukierki z bombonierki ale nigdzie nie bylo takich malych a jak kupie duza to duzo zjem i za niedlugo bede wygladac jak bombonierka:))pojde potem do tesco moze tam bedzie jakas mala
jeju ale mi sie dzis oczy zamykaja:(

Ostatnia edycja:
A tu mały uśmiech dla Was na dobry dzień:-)
jaki słodki usmieszek:-)sliczniutki:tak:
Patrysiu kochana Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Zdrówka,szczęścia,dużo dużo miłości i szybkiego,bezbolesnego porodu:-)
dziękuje:-)
Witajcie Dziewczyny
Czy mogę dołączyć się do Was?:-)
Mam roczną córeczkę Marlenkę i staramy się z mężem o braciszka dla córci.
Mieszkam we Wrocławiu,na imię mam Ola
pozdrawiam Was ciepło:-)
witaj i zycze owocnych staranek:-)

Oj tak smaka tu robia:-)wczoraj zjadłam 3 pączki i dzisiaj jeszcze 2 i chipsy kurka musze przystopowac:rofl2:a tu święta idą i jak nieskusić się na te pyszności:zawstydzona/y:

reklama
a ja juz bylam na malych zakupkach i wplacilam pieniadze na ubranka z allegro ciekawe kiedy dojda:) ale wy mi smaka robicie tu o jakis cukierkach tu o szyszkach,mniami,a ja mam dalej ochote na cukierki z bombonierki ale nigdzie nie bylo takich malych a jak kupie duza to duzo zjem i za niedlugo bede wygladac jak bombonierka:))pojde potem do tesco moze tam bedzie jakas mala
jeju ale mi sie dzis oczy zamykaja:(

Tak Justyś na pewno będziesz wyglądać jak bombonierka:-D:-D Ale mnie rozbawiłaś:-)

Aleksandrar ja mieszkam na Krzykach

Do góry