reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć Dziewczynki,

Już a może dopiero po. Opóźniło się wszystko strasznie ale najważniejsze że KTG wyszło w normie. Następne za tydzień. Opłacało się wczoraj leżeć cały dzień. Klusek strasznie szalał i pływał mi w brzuchu, tak więc dwa razy wyszło że mu tętno zanika ale to dlatego że dawał nura i uciekał. Łobuz mały. :-D:-D:-D

Olu - trzymam kciuki a Mały zaciska piąsteczki ;-)
Czesc maggie dobrze ze wszystko ok:) i ze klusek ma sie dobrze!lez i odpoczywaj:)

reklama
He he, leże leże.

A pamiętacie Mame Stacha? Była na naszym wątku - testwoałyśmy razem i termin taki sam miałyśmy.

Tak więc Ona już urodziła - 1 grudnia o 19:30 synek Franuś (3300 g) :-)

jeszcze ma czas choc niektore dziciaczki sie wczesniej pchaja na swiat:) niech sobie siedzi w brzuniu jak najdluzej:),no ciekawe jak tam Madzia i jej pazurki

jeszcze ma czas choc niektore dziciaczki sie wczesniej pchaja na swiat:) niech sobie siedzi w brzuniu jak najdluzej:),no ciekawe jak tam Madzia i jej pazurki
Pewnie ładne bo coś długo to trwa. ;-)

Ale Klucha ma gigantyczną czkawke :-D:-D:-D

Dobra ja na troche uciekam bo musze ochłonąć po wyprawie na KTG. Ale zajrze później :tak:

He he, leże leże.

A pamiętacie Mame Stacha? Była na naszym wątku - testwoałyśmy razem i termin taki sam miałyśmy.

to gratulacje:-)
Cześć Dziewczynki,

Już a może dopiero po. Opóźniło się wszystko strasznie ale najważniejsze że KTG wyszło w normie. Następne za tydzień. Opłacało się wczoraj leżeć cały dzień. Klusek strasznie szalał i pływał mi w brzuchu, tak więc dwa razy wyszło że mu tętno zanika ale to dlatego że dawał nura i uciekał. Łobuz mały. :-D:-D:-D

no to dobrze:-)

Cześć Dziewczynki,

Super,że wszystko oki.Ciesze sie bardzo:-)
A pazurki właśnie skończone,dam fotke potem na zamknięty
He he, leże leże.

Pamiętamy,super gratuluje:-)
:-):-):-) Fajnie fajnie ale ja i tak wole żeby Klusek sobie jeszcze poczekał :-D:-D:-D

Ciekawe jak pazurki Madzi?
:-)

Ide coś zjeść:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie:-)

Do mnie jutro przychodzi koleżanka zrobić mi tipsy:-)
Pochwal się tipsiakami:tak::-) Ja sobie sama robię ale teraz mi sie żele pokończyly i chyba zażycze sobie od mikołaja na gwiazdkę:-p:-D

Hejka

Ja wlasnie wrócilam ze szkoly- jedna sprawa z glowy :) poszlo gladko. Musze tylko prace napisac i druga ale to juz jutro, bo mam wolne jupi i dopiero w czwartek wracam.
Po cichu powiem, ze narazie @ ani widu ani slychu- ale zyje nadzieje, tylko cos jakos niknie narazie
Trzymam kciuki !!!:-)

Cześć Dziewczynki,

Super, że wsystko oki:tak: Wypoczywaj teraz sobie:-)

A u mnie wszytsko dobrze:) Dobrze mi się spało. Nie bylo pobudek na siusiu:-D Od rana wzięłam się za sprzątanie i tak mam cale mieszkanko sprzątnięte, obiadek zrobiony na dziś:tak: I dwa prania jeszcze tylko powiesic i jedno wstawic:-D
Ale najpierw obejrze sobie serial na polsacie bo zaraz będzie powtorka z wczoraj. :tak: Nie mogłam wczoraj obejrzec bo wpadła do nas koleżanka z kolega i sie zasiedzieli:-D

reklama
O ja pierdziele, jak tu teraz cichutko .... Nikogo nie ma, aż głupio tak ... :-)
No to się witam i też zmykam:-) :-)

Buziaki, miłego popołudnia....:-)

Do góry