reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

a ja juz jestem po urodzinach,bylo fajnie choc moj tata cos byl nie w humorze:(,nie wiem czemu bo zazwyczaj jest wesoly,ja sie martwie moja dzidzia dzisiaj wogole nie kopnela:( poloze sie chyba i bede wsluchiwac,nie wiem...,jutro was dziewczyny doczytam jeszcze mnie tesciowa dobila,bo sie mnie pytali dzisiaj ktory miesiac,ja mowie no koniec piatego albo poczatek szostego zalezy jak kto liczy,bo widzialam rozne kalendarze,a ona mi tu liczy na palcach i mowi polowa piatego i ze ja sie nie znam...ach nie mam znow humoru chyba mi hormony wariuja
Justyś kochana nie przejmuj sie teściową,te teściowe to powinny czasem kopa dostać tak na rozpęd żeby wyszły z tego samego pomieszczenia co my:crazy::crazy:
A jadłaś coś słodkiego??,albo popukaj w brzuszek do maluszka,nie martw sie

reklama
a ja juz jestem po urodzinach,bylo fajnie choc moj tata cos byl nie w humorze:(,nie wiem czemu bo zazwyczaj jest wesoly,ja sie martwie moja dzidzia dzisiaj wogole nie kopnela:( poloze sie chyba i bede wsluchiwac,nie wiem...,jutro was dziewczyny doczytam jeszcze mnie tesciowa dobila,bo sie mnie pytali dzisiaj ktory miesiac,ja mowie no koniec piatego albo poczatek szostego zalezy jak kto liczy,bo widzialam rozne kalendarze,a ona mi tu liczy na palcach i mowi polowa piatego i ze ja sie nie znam...ach nie mam znow humoru chyba mi hormony wariuja
Justyś zjedz czekolady i połóż się na lewym boku. Po jakichś 10 minutach połóż się na plecy. Powinien kopać. Nie martw się. Mój miał zwykle 2 dni ciszy a potem 2 dni szaleństw.
Mam jeszcze jeden sposób. Napij się coli. Niby się nie powinno ale jak się martwiłam to cola go pobudzała bo tam kofeina jest,. :tak:
A teściówkę łolać.

dzieki dziewczyny za rady,kochane jestescie,a slodkie juz jadlam ciastka na urodzinach mam nadzieje,ze jutro sie obudzi i poszaleje,szkoda,ze nie mam coli chetnie bym wypija i sprawdzila czy maly sie poruszy

reklama
Oj tak Justyś - tak więc od dzisiaj koniec słuchania, myśl tylko pozytywnie :tak:

Madziu - mam pytanko - wanienke masz 80 czy 100?

Do góry