reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wiesz co ja sobie na koniec przewijaka kłade pudełeczko z chusteczkami i ten brzdąc już mi to główką zwala i długaśny sie robi :-D:-D

Na allegro pokupowałam troche pierdół od jednego sprzedawcy w tym podgrzewacz i wiesz co za podgrzewacz dałam 81 ablo 89 zł (nie pamiętam) a w sklepie identyczny okoł 120 do nawet 140 zł :szok:

Tak samo z pościelą - na allegro wyszło masakrycznie taniej :tak:

Na allegro pokupowałam troche pierdół od jednego sprzedawcy w tym podgrzewacz i wiesz co za podgrzewacz dałam 81 ablo 89 zł (nie pamiętam) a w sklepie identyczny okoł 120 do nawet 140 zł :szok:

Tak samo z pościelą - na allegro wyszło masakrycznie taniej :tak:
Ja podgrzewacza szukałam niedrogiego i dałam niecałe 100 zł jakoś,a pościel też kupiłam na allegro i nie była droga

a ja juz jestem po urodzinach,bylo fajnie choc moj tata cos byl nie w humorze:(,nie wiem czemu bo zazwyczaj jest wesoly,ja sie martwie moja dzidzia dzisiaj wogole nie kopnela:( poloze sie chyba i bede wsluchiwac,nie wiem...,jutro was dziewczyny doczytam jeszcze mnie tesciowa dobila,bo sie mnie pytali dzisiaj ktory miesiac,ja mowie no koniec piatego albo poczatek szostego zalezy jak kto liczy,bo widzialam rozne kalendarze,a ona mi tu liczy na palcach i mowi polowa piatego i ze ja sie nie znam...ach nie mam znow humoru chyba mi hormony wariuja

reklama
Do góry