reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

DZIEŃ DOBRY:-)
Ogólnie jestem zadowolona bo synus w nocy budzi sie na mleczko ale co za tym idzie że jak wypije chce iść siusiu na nocnik:-)
Ale martwi mnie jedna rzecz i dlatego tez do ginekologa jedziemy nie 7 grudnia a 30 listopada:sorry:mam coś ostatnio częste bóle brzuszka jak na @ twardnieje mi co sie martwie a wczoraj powróciły kolki w pochwie:-(mam nadzieje że to sa skurcza Braxtona(nie wiem jak dokładnie sie je pisze)że nic nie powoduja:sorry:tabletki mi się kończą te na recepte co zostaje mi nospa bo mam za daleko aby jechac do gina po recepte(wizyta dojazd za dużo kasy )dlatego szybciej się wybierzemy:tak:
MADZIAS mam takie same zdanie jak ty tzn.jestem baaaaardzo za frida do noska(używałam jej przy synku i teraz także bede używac)i za płynami emolientami(uzywałam przy synku i teraz także bede używac):tak:

głosy oddane:-)

witaj i zycze udanych staranek:tak:

to graulacje:-)jeju już grudniówki się rozpakowują co jeszcze troche i czas na styczniówki:rofl2:
To Patrysiu jedźcie wcześniej do gina tak jak mówisz.Trzymam kciuki kochana,a synuś niech jeszcze posiedzi u mamy w brzuszku
Dziękuje za oddany głosik:-)

reklama
jak mieszkalam u rodzicow to tez bylo dosc daleko bo tak z 25 minut na nogach zalezy jak kto chodzi teraz mam duzo blizej bo tak z 5 minut moze troche wiecej

reklama
Do góry