reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Łatwo powiedzieć żeby się nie denerwować, to samo przychodzi.

Ale kurcze chyba naprawdę będę musiała bardziej uważać bo po wczorajszej "akcji" dzisiaj cały dzień mam jakiś taki wrażliwy brzuch. Czuję go na każdym kroku... no i ta noc... taka dziwna :-(
Już mąż mnie prosił żebym się tak nie denerwowała, sam się przeze mnie przebudził w nocy ze dwa razy .... ale głupio :zawstydzona/y:
Kochana to tylko łatwo sie mówi-nie denerwuj sie,ja miałam okres w ciąży że strasznie sie wkurzałam na wszystko

Jakiś rok temu okazało się, ze też mam jakieś braki w Zus-ie. Nie zgadzało mi się to co zakąd pracy mi przedstawił z tym co Zus przesłał. Ale napisałam do nich reklamację i nagle odnalazły się moje brakujące skłądki. Niezły burdel mają w ty Zus-ie :wściekła/y:

no coś Ty... Kurcze to musisz to przypilnować. Wygląda na to, że odkąd urodziałś to nie masz tych skłądek ...:szok:
Niewiem jak jest teraz,oni mi przysłali że nie odprowadzane były maj,czerwiec,lipiec- a ja w lipcu bylam w szpitalu
Tylko w Zusie powiedzieli,że wyjaśnią to czy oni zrobili błąd czy to szef nie odprowadzał mi składek

Kochana to tylko łatwo sie mówi-nie denerwuj sie,ja miałam okres w ciąży że strasznie sie wkurzałam na wszystko

ale wiesz mnie już ta szkoła dobija. Odkąd zaszłam w ciąże to najchętniej bym ją rzuciła - ale oczywiście nie zreobię tego, szkoda tych lat i kasy. To już na szczęścei ostatni rok ale te 6 lat studiów to już dały mi się we znaki :tak: Mózg się lasuje:confused2: Najchętniej to zajęłabym się tylko sprawami dzidzi, a tu zaliczenia poganiają egzaminy, do tego praca, laborki - szok - mam już dość !!!!:wściekła/y::wściekła/y:

ale wiesz mnie już ta szkoła dobija. Odkąd zaszłam w ciąże to najchętniej bym ją rzuciła - ale oczywiście nie zreobię tego, szkoda tych lat i kasy. To już na szczęścei ostatni rok ale te 6 lat studiów to już dały mi się we znaki :tak: Mózg się lasuje:confused2: Najchętniej to zajęłabym się tylko sprawami dzidzi, a tu zaliczenia poganiają egzaminy, do tego praca, laborki - szok - mam już dość !!!!:wściekła/y::wściekła/y:
To już ostatni rok i wolne ;-)

reklama
Do góry