reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kurcze coś mi komp nie odświeża... nie wiem dlaczego...

Wczoraj pisałam tą swoją pracę i tak się wkurzyłam - delikatnie mówiąc - że aż brzuch mnie rozbolał. Nie wiem czy to miało wpływ ale potem w nocy budziłam się i bolał mnie brzuch. Nie mogłam znaleźć sobie pozycji do spania. Trochę się tym zmartwiłam ale mam nadzieję, że nic się nie stanie...:eek:

Kurcze coś mi komp nie odświeża... nie wiem dlaczego...

Wczoraj pisałam tą swoją pracę i tak się wkurzyłam - delikatnie mówiąc - że aż brzuch mnie rozbolał. Nie wiem czy to miało wpływ ale potem w nocy budziłam się i bolał mnie brzuch. Nie mogłam znaleźć sobie pozycji do spania. Trochę się tym zmartwiłam ale mam nadzieję, że nic się nie stanie...:eek:
Ejj to ty sie nie denerwuj,spokojnie:-)
Kiedy masz lekarza??

Ejj to ty sie nie denerwuj,spokojnie:-)
Kiedy masz lekarza??

teraz w czwartek. I też się trochę denerwuje tą wizytą czy aby napewno wszystko jest wporządku... chociaż nie dopuszczam do siebie złych myśli i mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Kurcze znowu mnie wylogowało bo na chwilkę odeszłam od kompa. Coś mi komp wariuje, chyba jesień mu nie służy :-)

teraz w czwartek. I też się trochę denerwuje tą wizytą czy aby napewno wszystko jest wporządku... chociaż nie dopuszczam do siebie złych myśli i mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Kurcze znowu mnie wylogowało bo na chwilkę odeszłam od kompa. Coś mi komp wariuje, chyba jesień mu nie służy :-)
Na pewno wszystko jest dobrze.Daj znać po wizycie :-)
To komp tak jak ja nie lubi jesieni:-)

Łatwo powiedzieć żeby się nie denerwować, to samo przychodzi.

Ale kurcze chyba naprawdę będę musiała bardziej uważać bo po wczorajszej "akcji" dzisiaj cały dzień mam jakiś taki wrażliwy brzuch. Czuję go na każdym kroku... no i ta noc... taka dziwna :-(
Już mąż mnie prosił żebym się tak nie denerwowała, sam się przeze mnie przebudził w nocy ze dwa razy .... ale głupio :zawstydzona/y:

Na pewno wszystko jest dobrze.Daj znać po wizycie :-)
To komp tak jak ja nie lubi jesieni:-)

Ja też nienawidzę jesieni. Najlepiej czuję się wiosną i latem... aż chce się żyć :-):-D. A po wizycie napewno się odezwę. Ciekawe czy będzie mi robiła usg to przez brzuch. Chcielibyśmy z mężem zobaczyć teraz naszego dzidziusia - tak jak ostatnio :-)

reklama
Do góry