reklama
gosiula23rex
Fanka BB :)
maggie_f dziękuję za zachęcenie do pisania!
Kinga85 trzymam kciuki!!!!!
A ja czekam i czekam czy nadejdzie ten okres brzuszek boli raz a raz nie boli Powinnam dostać w wigilię ale nie robię sobie nadziei bo wiem, że może go opóźniać ogromne pragnienie fasolki Pozostaje mi tylko czekać! GRATULUJĘ wszystkim, którym się udało:-)
Kinga85 trzymam kciuki!!!!!
A ja czekam i czekam czy nadejdzie ten okres brzuszek boli raz a raz nie boli Powinnam dostać w wigilię ale nie robię sobie nadziei bo wiem, że może go opóźniać ogromne pragnienie fasolki Pozostaje mi tylko czekać! GRATULUJĘ wszystkim, którym się udało:-)
K
Kinga85
Gość
kroptusia dziekuje ze napisalas..
wiesz u mnie to juz sie pokręciło. Powiem ogólnie;
W grudniu ostatnią @ miałam 6go. owulka była jakos 20-21 no i dni płodne na około. No ale jak gadałam z ginekologiem to powiedzial że dziwne bo jak by doszlo do zapłodnienia w te dni to juz by coś było teraz widać, czuc i test by wyszedl pozytywnie No to zglupiałam i zwątpiłam:-( powiedziałam że potem to przytulalismy sie z mężem 31go jeszcze ale to nie mogło dojsc do zapłodnienia przeciez.. A on że mogło mogło bo kobiety niektore zachodzą w ciąze tuż przed spodziewaną @ i potem czekają a ona sie nei pojawia i test wychodzi negat. No to kurde kobieta może zgłupiec nie? Powiedział mi że mam jeszcze poczekać ten tydzień. Bo jezeli zaciążyłam 31go to teraz jest zagniezdzanie i zrobić bete mam w pn.
I taka moja historia
No i @ nadal nie mam... i czekam.
wiesz u mnie to juz sie pokręciło. Powiem ogólnie;
W grudniu ostatnią @ miałam 6go. owulka była jakos 20-21 no i dni płodne na około. No ale jak gadałam z ginekologiem to powiedzial że dziwne bo jak by doszlo do zapłodnienia w te dni to juz by coś było teraz widać, czuc i test by wyszedl pozytywnie No to zglupiałam i zwątpiłam:-( powiedziałam że potem to przytulalismy sie z mężem 31go jeszcze ale to nie mogło dojsc do zapłodnienia przeciez.. A on że mogło mogło bo kobiety niektore zachodzą w ciąze tuż przed spodziewaną @ i potem czekają a ona sie nei pojawia i test wychodzi negat. No to kurde kobieta może zgłupiec nie? Powiedział mi że mam jeszcze poczekać ten tydzień. Bo jezeli zaciążyłam 31go to teraz jest zagniezdzanie i zrobić bete mam w pn.
I taka moja historia
No i @ nadal nie mam... i czekam.
K
Kinga85
Gość
Beti pozdrowionka!! ;-) jak tam w pracy?
shingle oby był jakiś wysyp fasolinek i na pewno bedzie bo nas tu dużo.
gosiula23 kiedy powinnas dostac @ w wigilie?? oby @ nie przylazła
MIŁEGO DNIA
shingle oby był jakiś wysyp fasolinek i na pewno bedzie bo nas tu dużo.
gosiula23 kiedy powinnas dostac @ w wigilie?? oby @ nie przylazła
MIŁEGO DNIA
gosiula23rex
Fanka BB :)
Oby nie przyszła!! Nie cieszę się bo już miałam taką fazę, ale nigdy tak długo nie trwała! Skomplikowany jest ten nasz organizm Dochodzę do wniosku, że najlepsze co można zrobić to wyluzować. Choć wiem jakie to trudne ale jakoś inni zafasolkowują się więc i nam się uda Większość z Was ma już dzieciaczki więc jak raz się udało to i teraz się uda!! Mąż mnie tak pozytywnie nastraja dobrze na mnie działają jego słowa więc nie pozostaje mi nic innego jak go słuchać Razem damy radę!!!
reklama
Haszitka
może kiedyś...
Kinga85 to masz spore szanse, że to fasolka. Trzymam kciuki !
Do mnie @ przyszła terminie, więc jestem już staraczką 2009 pełną gębą .
Co za paskuda @ okropna
U mnie ma zwyczaj ostatnio przychodzić przed terminem
Także mi jeszcze gorzej wytrzymać
Podziel się: