reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
i ja witam :-)
Oj dziewuszki - może będzie wysyp fasolinek :-D
Ja co prawda na siebie nie licze (wole byc milo zaskoczona niz zdolowana), ale kilka z Was jakos tak sie zapowiada...
buziaki

maggie_f dziękuję za zachęcenie do pisania!
Kinga85 trzymam kciuki!!!!!

A ja czekam i czekam czy nadejdzie ten okres brzuszek boli raz a raz nie boli Powinnam dostać w wigilię ale nie robię sobie nadziei bo wiem, że może go opóźniać ogromne pragnienie fasolki Pozostaje mi tylko czekać! GRATULUJĘ wszystkim, którym się udało:-)

kroptusia dziekuje ze napisalas.. :)
wiesz u mnie to juz sie pokręciło. Powiem ogólnie;
W grudniu ostatnią @ miałam 6go. owulka była jakos 20-21 no i dni płodne na około. No ale jak gadałam z ginekologiem to powiedzial że dziwne bo jak by doszlo do zapłodnienia w te dni to juz by coś było teraz widać, czuc i test by wyszedl pozytywnie:confused: No to zglupiałam i zwątpiłam:-( powiedziałam że potem to przytulalismy sie z mężem 31go jeszcze ale to nie mogło dojsc do zapłodnienia przeciez.. A on że mogło mogło bo kobiety niektore zachodzą w ciąze tuż przed spodziewaną @ i potem czekają a ona sie nei pojawia i test wychodzi negat. No to kurde kobieta może zgłupiec nie?:sorry2: Powiedział mi że mam jeszcze poczekać ten tydzień. Bo jezeli zaciążyłam 31go to teraz jest zagniezdzanie i zrobić bete mam w pn.
I taka moja historia :zawstydzona/y:
No i @ nadal nie mam... i czekam.

Beti pozdrowionka!! ;-) jak tam w pracy?
shingle oby był jakiś wysyp fasolinek :tak: i na pewno bedzie bo nas tu dużo.
gosiula23 kiedy powinnas dostac @ w wigilie??:confused: oby @ nie przylazła

MIŁEGO DNIA

Oby nie przyszła!! Nie cieszę się bo już miałam taką fazę, ale nigdy tak długo nie trwała! Skomplikowany jest ten nasz organizm Dochodzę do wniosku, że najlepsze co można zrobić to wyluzować. Choć wiem jakie to trudne ale jakoś inni zafasolkowują się więc i nam się uda Większość z Was ma już dzieciaczki więc jak raz się udało to i teraz się uda!! Mąż mnie tak pozytywnie nastraja dobrze na mnie działają jego słowa więc nie pozostaje mi nic innego jak go słuchać Razem damy radę!!!

Prośba do dziewczyn których nie ma na liście staraczek 2009
napiszcie do mnie na priva o dopisanie
Mam małe zamieszanie w życiu więc i serca do przeglądania forum nie mam by wyłapać świeżynki na forum.
Sorki, pozdrowionka.

Kinga85 to masz spore szanse, że to fasolka. Trzymam kciuki !

Do mnie @ przyszła terminie, więc jestem już staraczką 2009 pełną gębą :sorry2:.

reklama
Do góry