reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ja jestem udana bo to druga rzecz którą kupiłam i teraz mam za mała
Pokaże Ci coś jeszcze,tego też nie miał nawet na sobie :zawstydzona/y:

Załączniki

• oooooo.jpg
    oooooo.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 19
Wczoraj mówie przy teściowej do mojego T,że musze posegregować ciuszki małego.I te za małe dać do osobnej szuflady,albo spakuje w reklamówke.A ona sie wcina i mówi-na zaś.A T mówi jakie zaś?? A ona no na drugie będzie,a my mówimy,że drugiego nie będzie,a ta mówi-będzie będzie.Że mały nie może być jedynak rozpieszczony,a T mówi,że może i będzie.A ona na to-zobaczymy i patrzy na małego i mówi,że druga to będzie dziewczynka. No ludzie ratuunku:wściekła/y::wściekła/y:

a z ciuszkami mozesz zrobic co ci sie podoba,a jak sie zdecydujecie kiedys na drugie to przeciez mozesz sobie nowe rzeczy kupic tym bardziej,ze tesciowka juz wie,ze bedzie dziewczynka,moja od zawsze twierdzila,ze moj M bedzie ''robic tylko synow'' choc teraz juz wymiekla i nie jest taka pewna!

No ręce mi czasami opadają:wściekła/y:
Ale wiesz co moja mama taka nie jest,ona rozumie jak jej mówiłam że my chcemy mieć jedno dziecko.Bo to musi Cie być stać i w ogóle wiesz o co chodzi

a z ciuszkami mozesz zrobic co ci sie podoba,a jak sie zdecydujecie kiedys na drugie to przeciez mozesz sobie nowe rzeczy kupic tym bardziej,ze tesciowka juz wie,ze bedzie dziewczynka,moja od zawsze twierdzila,ze moj M bedzie ''robic tylko synow'' choc teraz juz wymiekla i nie jest taka pewna!
Widze,że twoja teściowa też ma dużo do powiedzenia:dry:

reklama
jedni to rozumieja,drudzy nie,ja doskonale cie rozumiem:),my chcemy miec drugie ale,czy bedziemy mogli sobie pozwolic to czas pokaze,najpierw jedno moze kiedys drugie i moje tez bedzie rozpieszczane:)!!,bo sie go juz doczekac nie mozemy:D

Do góry