reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Wczoraj mówie przy teściowej do mojego T,że musze posegregować ciuszki małego.I te za małe dać do osobnej szuflady,albo spakuje w reklamówke.A ona sie wcina i mówi-na zaś.A T mówi jakie zaś?? A ona no na drugie będzie,a my mówimy,że drugiego nie będzie,a ta mówi-będzie będzie.Że mały nie może być jedynak rozpieszczony,a T mówi,że może i będzie.A ona na to-zobaczymy i patrzy na małego i mówi,że druga to będzie dziewczynka. No ludzie ratuunku
Justys84
Fanka BB :)
a z ciuszkami mozesz zrobic co ci sie podoba,a jak sie zdecydujecie kiedys na drugie to przeciez mozesz sobie nowe rzeczy kupic tym bardziej,ze tesciowka juz wie,ze bedzie dziewczynka,moja od zawsze twierdzila,ze moj M bedzie ''robic tylko synow'' choc teraz juz wymiekla i nie jest taka pewna!
Madziaas
Widze,że twoja teściowa też ma dużo do powiedzeniaa z ciuszkami mozesz zrobic co ci sie podoba,a jak sie zdecydujecie kiedys na drugie to przeciez mozesz sobie nowe rzeczy kupic tym bardziej,ze tesciowka juz wie,ze bedzie dziewczynka,moja od zawsze twierdzila,ze moj M bedzie ''robic tylko synow'' choc teraz juz wymiekla i nie jest taka pewna!
Madziaas
Chyba wszystkie przeczytałamkurde pisze wiadomosci i mi sie kasuja:/mam nadzieje,ze zdazylas przeczytac
Mi to znowu komp muli,jeszcze dwa dni czekam na te mega bajty nowe
reklama
Justys84
Fanka BB :)
jedni to rozumieja,drudzy nie,ja doskonale cie rozumiem,my chcemy miec drugie ale,czy bedziemy mogli sobie pozwolic to czas pokaze,najpierw jedno moze kiedys drugie i moje tez bedzie rozpieszczane!!,bo sie go juz doczekac nie mozemy
Podziel się: