reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Ja się dobrze czuje a Dominiś także fajnie noc przespał oddycha już przez nosek:-)tylko M mi coś teraz łapie
no to ci historiatak tak fasolka nie chce mieć ciasno co czas na luźniejsze spodnie:-)ja już szybko zaczełam nosic dresy a potem rozpięty rozporek co tunikami miałam zakryte aż wtedy przeszłam na ciążowe spodnie
no i jak czekamy tu:-)
tulam mocko :-(ale może jeszcze za szybko co teścik @ nie ma to jeszzce poczekaj i wtedy powtórz teścik
Ja się dobrze czuje a Dominiś także fajnie noc przespał oddycha już przez nosek:-)tylko M mi coś teraz łapie
Cześć dziewczynki
Napiszę Wam co mi się dzisiaj przydarzyło.
Otóż rano w ogóle ledwo wstałam do pracy... jakis kiepski miałam wczorajszy wieczór - jeden z gorszych dni - no ale do pracy, wiadomo, pójść trzeba. Po śniadanku poszłam do kibelka, zapinałam spodenki i ..... trzask... poszedł mi guzik w spodniach. Ale pomyślałam sobie: "To nic, trudno, zdarza się " Po jakiś dwóch godzinkach poszłam po raz kolejny do kibelka. Zapinam zamek w spodniach (bo tylko on mi trzymał jeszcze te spodnie na tyłku) i .... trzask - poszedł mi rozporek. No wtedy to już nie pomyślałam tego co przy guziku, tylko wkurzona kombinowałam jak tu przejść przez korytarz do swojego pokoju żeby jakoś ratować sytuację
No i oczywiście zaraz dziewczyny pospinały mnie agrafkami i jakoś wytrzymałam te trzy godzinki do końca pracy.... ale siara !!!
Ale najlepsze jest to, że czułam, że te spodnie są dopasowane już jakieś, że brzuszek troszkę urósł i wypycha, ale rano jeszcze spokojnie je ubrałam, nawet do głowy mi nie przyszło, że coś takiego może mi się przytrafić. Dobrze, że autem wracałam do domu :-).
Mąż się śmiał tylko, że od razu widać, że dzidziuś to jego krew . Dzielnie walczy o swoją wygodę Ja go ścisnęłam a on się rozepchał bo co tam matka będzie go ściskać tak. W końcu to jemu ma być wygodnie :-).
Teraz to już naprawdę będę musiała pomyśleć o ciążowej garderobie. Muszę polecieć i coś kupić, zwłaszcza jakieś spodnie większe :-).
Ale dziewczyny, kiedy kupowałyście sobie już spodnie typowo ciążowe ?? W którym miesiącu ?? Czy to nie jest za wcześnie na ciążowe spodnie ??
no to ci historiatak tak fasolka nie chce mieć ciasno co czas na luźniejsze spodnie:-)ja już szybko zaczełam nosic dresy a potem rozpięty rozporek co tunikami miałam zakryte aż wtedy przeszłam na ciążowe spodnie
Halo
U mnie zmiana planów- kumpela przyniesie mi dzisiaj test ze szpitala, wiec jutro z rana jupki Dam znac Wam
Buziaczki
Dziekuje za kciuki
niestety I krecha ,czekam na @:-(
tulam mocko :-(ale może jeszcze za szybko co teścik @ nie ma to jeszzce poczekaj i wtedy powtórz teścik
Madziaas
Już jesteś:)
Fajnie,że sie dobrze czujesz i mały przespał nocke.No teraz zaatakowało twojego M,u nas też wszyscy po kolei łapaliśmy przeziębienieWITAM:-)
K
Kinga85
Gość
witam was
nie udało nam się niestety.... :-(
staramy się nadal....
pozdrawiam serdecznie!
buziaki
staramy się nadal....
pozdrawiam serdecznie!
buziaki
Madziaas
Kinguś uda sie na pewnowitam was
staramy się nadal....
pozdrawiam serdecznie!
buziaki
reklama
Madziaas
Przykro mi kochana:-(Witam
Dotarlam do Was moje kochane
Test zrobilam wczoraj jak wrócilam od kumpeli co mi go przyniosla- niestety 1 kreska.
@ nadal brak wiec czekam
Trzymam nadal kciuki
Ostatnia edycja:
Podziel się: