reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No to miło się zrelaksujemy przy bajeczce:) Ja z M będe ogladac:) Pewnie już w wyrku będziemy bo jutro jedziemy na grób rodziców dziadka M. i rano wyjazd to trzeba wczesnie wstac, zrobic kanapeczki i herbatke w termosik:)

Skąd ty masz tyle siły kobito? Ja to jestem prawie co drugi dzień taka padnięta, że aż się sama sobie dziwię.:szok:

Mam siłę:) w pierwszym trymestrze tez taka przygaszona byłam bo chorowałam a to katar a to goraczka.. ale teraz nabrałam tyle siły, ze mogłabym codziennie sprzatac w mieszkaniu od podłóg po sufit:)

Mam nadzieję, że mi też przejdzie bo już troszkę szkoda mi mojego M. Strasznie się stara ale wiem, że ma dużo pracy i czasami już się złości bo nie ma chwili czasu dla siebie ale dzielnie mi pomaga. Bardzo go za to kocham.

reklama
Do góry